DELECTA
Galaretka mleczna o smaku śmietanki
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Galaretki Dr. Oetker to szybki pomysł na lekki, zdrowy deser. Podawane z owocami uraczą podniebienie i zawirują kolorami na stole. Pyszny deser na wyciągnięcie ręki.
Galaretka mleczna o smaku śmietanki
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka przezroczysta o smaku owoców leśnych (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,59 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku truskawkowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku brzoskwiniowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,59 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,59 zł
Galaretka przezroczysta o smaku winogronowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka mleczna o smaku malin
Galaretka o smaku poziomkowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku malinowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku wiśniowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku jagodowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku malinowym
Galaretka o smaku truskawkowym
Galaretka o smaku cytrynowym
Galaretka o smaku cytrynowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Galaretka o smaku agrestowym
Galaretka o smaku truskawkowym
Galaretka o smaku pomarańczowym
Galaretka o smaku wiśniowym
Galaretka o smaku gruszkowym
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Galaretka o smaku malinowym
Galaretka Zozole o smaku mango
Galaretka Zozole o smaku poziomki
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,81 zł
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,55 zł
Kwas cytrynowy
Najniższa cena: 1,39 zł
Kisiel o smaku poziomkowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,71 zł
Kisiel o smaku mango-ananas
Najniższa cena: 2,15 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Najniższa cena: 1,69 zł
Kisiel o smaku jabłkowym
Najniższa cena: 1,49 zł
Kisiel o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 1,49 zł
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Najniższa cena: 3,49 zł
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,35 zł
Kisiel o smaku morelowym
Najniższa cena: 1,49 zł
Kisiel o smaku malina-żurawina
Najniższa cena: 2,15 zł
Kisiel o smaku owoców leśnych
Najniższa cena: 2,15 zł
Żelatyna uniwersalna
Najniższa cena: 4,69 zł
Kisiel o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 2,15 zł
1. Zagotuj wodę i odmierz 500 ml. 2. Zawartość torebki wsyp do wody i dokładnie wymieszaj, aż do rozpuszczenia (nie gotuj). 3. Galaretkę wlej do salaterek i po wystudzeniu wstaw do lodówki do stężenia. Możesz też zalać owoce wystudzoną galaretką. W czasie upałów oraz by uzyskać kostki użyj mniej wody. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa uniemożliwiają tężenie galaretki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker
| Marka | Dr. Oetker |
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce
Więcej przepisów na oetker.pl
Przepis na: Cytrynową piankę z czekoladą Składniki: Masa sernikowa: - 600 ml wody - 2 Opak. Galaretki o smaku cytrynowym Dr. Oetkera - 65-70 g Biszkoptów - 500 ml Schłodzonej śmietanki min. 30 % tł. Polewa: - 100 g Czekolady mlecznej - 50 ml Śmietanki min. 30 % tł. Sposób przygotowania: Masa sernikowa: Zagotuj wodę i odmierz 600 ml wody. Zawartość torebek z galaretką wsyp do wody i dokładnie wymieszaj, aż do rozpuszczenia. Okrągłą formę 24 cm wyłóż papierem do pieczenia. Na dnie ułóż biszkopty, układając je obok siebie. Do drugiego naczynia przelej schłodzoną śmietankę i ubij ją mikserem do uzyskania sztywnej i puszystej konsystencji. Ciągle mieszając, wlewaj tężejącą galaretkę (ważne, aby galaretka nie była zbyt płynna, ani za gęsta. Powinna być na tyle płynna, żeby można było ją swobodnie wlewać do śmietanki). Masę przelej do tortownicy i pozostaw ją do stężenia na około 2 godziny. Polewa: Połamaną czekoladę mleczną i śmietankę umieść w miseczce, nad garnkiem z gotującą się wodą. Rozpuszczoną czekoladą udekoruj ciasto. Wstaw do lodówki na 30 minut.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów