LUBELLA
Makaron kokardki (farfalle)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Farfalle powstają z ciasta wycinanego w zaciśnięte pośrodku kwadraciki tworzące kształt motylka. Mają delikatną powierzchnię, która podczas degustacji pozwala odkryć różnicę między twardszym środkiem i mniej twardymi brzegami - prawdziwy rarytas dla smakoszy. Jest to jeden z najweselszych kształtów makaronu, świetnie odpowiadający gustom każdego podniebienia.
Makaron kokardki (farfalle)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron Farfalle - kokardki
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla
| Marka | Barilla |
Wstęga Möbiusa
Wyjątkowe Kształty na Wyjątkowe Chwile.
www.barilla.com
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów