HORTEX
Gotowa zupa borowikowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przygotowanie Zupy grzybowej:
1) Zawartość opakowania wsypać do gotującej się wody i gotować z dodatkiem kostki rosołowej lub na wywarze z mięsa.
2) Przyprawić do smaku.
poleca: Fundacja Klubu Szefów Kuchni
gotowe w 6 min
podgrzybek kostka (35%)
ziemniak
marchew
cebula
seler
pietruszka
Wartość energetyczna | 281 kJ | 3.00% | |
w 100 g: 185 kJ/ 44 kcal | |||
RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal) |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Woreczek |
Waga brutto 458
g
Średnia miara (e)
3
Opakowanie 450 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.
inne
polski
Gotowa zupa borowikowa
Zupa grzybowa z podgrzybkami
Zupa grzybowa
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Włoszczyzna paski mrożona
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Kalafior mrożony
Zamrożony produkt wsypać do wywaru z mięsa bądź kostki rosołowej. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości przez 6 minut. Przyprawić do smaku.
Spożywać po obróbce termicznej.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Warunki przechowywania przez konsumenta: * -6°C - do 1 tygodnia ** -12°C - do 1 miesiąca *** -18°C - do daty podanej na opakowaniu
ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52 88-320 Strzelno
Jedna porcja (150 g) dostarcza: 281 kJ 67 kcal 3%* w 100 g: 185 kJ/ 44 kcal * RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Oerlemans Foods Polska Sp. z o.o., ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52 88-320 Strzelno www.oerlemans-foods.pl
Oerlemans
Marka | Oerlemans |
Podmarka Kuchnia eksperta
Polecamy inne produkty! Oerlemans Kuchnia eksperta Truskawki Oerlemans Kuchnia eksperta Szpinak rozdrobniony Oerlemans Kuchnia eksperta Bukiet warzywny Oerlemans, jako dbający o swoich konsumentów producent mrożonych warzyw i owoców, zgodnie z obowiązującymi praktykami produkcji, szczególną uwagę zwraca na jakość, przygotowanie i pakowanie swoich produktów. Dlatego, jeżeli mają Państwo jakieś uwagi czy pytania, prosimy o kontakt.
Przepisy eksperta Zabielana zupa grzybowa z groszkiem ptysiowym Lista składników - śmietana 30% - 100 ml - świeży tymianek - groszek ptysiowy - przyprawy: sól, pieprz Porcja dla 4 osób Warzywa zalać 1 litrem gorącej wody, doprawić, zagotować, a następnie dodać śmietanę i świeże listki tymianku. Podawać z groszkiem ptysiowym.