KRESTO
Orzechy włoskie
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia!
BackMit Orzechy włoskie tarte produkuje się z surowców najwyższej jakości. Brak sztucznych dodatków odpowiada za bogaty smak i poruszający zmysły aromat.
Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia.
BackMit Orzechy włoskie tarte oszczędzają czas nowoczesnej gospodyni i pasują wspaniale do każdego indywidualnego przepisu.
Cechy:
Orzechy włoskie tarte najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia.
Orzechy włoskie tarte BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży są idealne dla nowoczesnych gospodarstw domowych. Gotowe do użycia zaoszczędzą cenny czas oraz dają możliwość tworzenia najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach.
Orzechy włoskie tarte to nieodzowny składnik ciast orzechowych, a także dodatek do innych wypieków, deserów i lodów.
tarte
orzechy tarte
orzechy włoskie
Orzechy włoskie
Najniższa cena: 5,99 zł
Orzechy włoskie
Najniższa cena: 9,79 zł
Orzechy włoskie
Najniższa cena: 8,29 zł
Orzechy włoskie
Najniższa cena: 6,15 zł
Orzechy włoskie
Najniższa cena: 14,99 zł
Orzechy włoskie łuskane
Najniższa cena: 22,59 zł
Orzechy włoskie łuskane
Najniższa cena: 47,75 zł
Orzechy włoskie BIO
Najniższa cena: 10,19 zł
Orzechy włoskie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice
VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice
BackMit
Marka | BackMit |
Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia! BackMit Orzechy włoskie tarte produkuje się z surowców najwyższej jakości. Brak sztucznych dodatków odpowiada za bogaty smak i poruszający zmysły aromat. Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia. BackMit Orzechy włoskie tarte oszczędzają czas nowoczesnej gospodyni i pasują wspaniale do każdego indywidualnego przepisu. Cechy Orzechy włoskie tarte najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia. Orzechy włoskie tarte BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży są idealne dla nowoczesnych gospodarstw domowych. Gotowe do użycia zaoszczędzą cenny czas oraz dają możliwość tworzenia najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach. Orzechy włoskie tarte to nieodzowny składnik ciast orzechowych, a także dodatek do innych wypieków, deserów i lodów.
Producent: www.vog.pl BackMit jest marką siostrzaną takich marek jak KRESTO, Rapso, GoldPack, Happy Frucht, BEACH FLOWER. Pod marką BackMit sprzedajemy najwyższej jakości: migdały, mak mielony i orzechy, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia.
Orzechy włoskie są bogatym źródłem wartości odżywczych. Zawierają nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT), które skutecznie pomagają obniżyć poziom cholesterolu we krwi, a także działają przeciwzakrzepowo. Zawierają spore ilości białka, błonnika oraz wiele cennych witamin (A,E,K,C,B1,B2,B3,B6) i minerałów. Do swojej diety powinny je włączyć zwłaszcza przyszłe mamy, ponieważ stanowią istotne źródło kwasu foliowego. BackMit Tarte Orzechy to produkt bez sztucznych dodatków, gotowy do użycia, dzięki czemu znacznie ułatwia domowe prace kulinarne. Pozyskiwany jest z surowców najwyższej jakości. Orzechy pakowane są w atmosferze spożywczego gazu obojętnego, co zapewnia długi okres przydatności .Z kolei szczelne torebki sprawiają, że produkt pozostaje pełen smaku. BackMit Tarte Orzechy włoskie stanowią nieodzowny składnik ciast orzechowych ,jak również dodatek do innych wypieków, deserów i lodów.
Propozycje przepisów Placek orzechowy Składniki: 200 g mąki, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 200 g cukru, 3 żółtka, 3 łyżki białego wina, 250 g masła, 100 g bułki tartej, 400 g tartych orzechów włoskich BackMit, skórka z cytryny, cynamon, dżem porzeczkowy lub malinowy. Ze składników zagnieść szybko kruche ciasto, odłożyć w chłodne miejsce. Blachę wyłożyć połową ciasta, posmarować je dżemem. Z pozostałego ciasta uformować cienkie wałeczki i ułożyć je na wierzchu tworząc kratkę. Posmarować białkiem, piec w średnio nagrzanym piekarniku. Babka orzechowa Składniki: 180 g masła, 250 g cukru, 5 żółtek, rum, 200 g tartych orzechów włoskich BackMit, 300 g mąki, 1 paczka proszku do pieczenia, 1/4 l mleka. Masło, cukier, żółtka i rum utrzeć na gładką masę. Mieszając dodać mleko, orzechy włoskie, mąkę, proszek do pieczenia i na koniec ubite białko. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą formy do pieczenia babek. Piec w średnio nagrzanym piekarniku. Strudel orzechowy Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych orzechów włoskich BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier waniliowy, skórka z cytryny, rum, rodzynki Kresto, cynamon. Mleko podgrzać z miodem, wanilią i skórką z cytryny, mieszając dodać orzechy włoskie, a następnie rum, rodzynki i cynamon. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je. Posmarować masą orzechową, zwinąć i jeszcze raz odstawić. Posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w średnio nagrzanym piekarniku.
Kraj pochodzenia: A - Polska, B - Ukraina, C - USA, D - Mołdawia.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00