HOUSE OF ASIA
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
21% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nie masz czasu - weź mie! Oryginalny makaron chiński, w postaci długich, cienkich nitek to nieodłączny element kuchni azjatyckiej - szczególnie chińskiej i indonezyjskiej. 'Mie' po chińsku oznacza makaron sporządzony z mąki pszennej. Dzięki znacznej zawartości białka jest bardzo pożywny, a przy tym lekki.
Znakomity dodatek do bulionów i zup, potraw mięsnych oraz wegetariańskich. Stanowi błyskawiczny i prosty sposób przygotowania, który stanowi doskonałe rozwiązanie dla osób nielubiących tracić zbyt wiele czasu na przygotowywanie posiłków.
kuchnia chińska
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
21% taniej
Makaron pszenny (instant)
Makaron Ramen
Makaron Udon świeży
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,35 zł
Warzywa do woka
Najniższa cena: 7,79 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
21% taniej
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 6,15 zł
Kimchi (lekko ostre)
Najniższa cena: 12,79 zł
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: poniżej, na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
7
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
House of Asia
Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Rosół po azjatycku Ramen Przygotuj rosół wg swojego ulubionego przepisu, dodaj grzyby shiitake, zamiast soli dodaj sosu sojowego. Podawaj z makaronem Mie, dymką oraz świeżym szpinakiem. Stir Fry Rozgrzej wok, wlej olej i dodaj posiekany czosnek, imbir i chili, następnie posiekane ulubione warzywa i smaż na chrupiąco. Dodaj ugotowany makaron Mie, sos sojowy i sos ostrygowy. Przed podaniem polej kilkoma kroplami oleju sezamowego.