Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DayUp Protein to serek twarogowy z owocami i siemieniem lnianym bez dodatku cukru. Produkt zawiera ponad 8 g naturalnego białka pochodzącego z niskotłuszczowego twarogu. DayUp Protein Boost nie wymaga chłodzenia, ale najlepiej smakuje z lodówki.
twaróg (pasteryzowane odtłuszczone mleko krowie, bakterie mlekowe, podpuszczka) 50%
purée bananowe 23%
purée jabłkowe 22%
pasta z daktyli 3%
mielone siemię lniane 1,5%
mielone ziarna wanilii 0,5%
koncentrat soku z cytryny
Mleko | Zawiera |
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Bez dodatku cukru
100
g
Typ | Tuba |
Waga brutto 106
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Język danych | polski |
Główny język opisu | angielski |
angielski
niemiecki
polski
Wymagana wysokość na półce 158
Wymagana szerokość na półce 75
Wymagana głębokość na półce 22
Wysokość 158
Szerokość 75
Głębokość 22
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Niewykorzystany produkt przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze do +10°C przez max. 48 godzin.
Przed użyciem wymieszać zawartość w zamkniętym opakowaniu.
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
bez dodatku konserwantów*
nie wymaga chłodzenia
* produkt pasteryzowany, nie zawiera substancji konserwujących
Bez dodatku konserwantów
Wyprodukowano w UE
DayUp
Marka | DayUp |
Podmarka Protein Boost
Nazwa funkcjonalna Twaróg
Wariant z bananem jabłkiem daktylami siemieniem lnianym i wanilią