BONDUELLE Good Lunch
Kaszetka z orkiszem
Najniższa cena: 11,19 zł
6% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kasza Pęczak, Śliwka & Grzyby shitake to sycące, pożywne danie. Kasza pęczak i fasolka szparagowa z japońskim twistem w postaci grzybów shitake i sosu sojowego. Różnorodność składników oraz bogactwo smaków. Danie w kubku doskonałe na obiad w pracy lub kolacje.
Ugotowane ze świeżych warzyw gotowe danie – wystarczy je tylko podgrzać.
woda, kasza jęczmienna pęczak 13,5 %, marchew, pieczarki 7,5%, fasola szparagowa 6,8%, ekstrakt orzecha kokosowego, cebula, sos sojowy 2,6% (nasiona soi 29%, woda, sól, mąka pszenna, cukier), śliwka kalifornijska 1,9%, olej rzepakowy, pasta czosnkowa, imbir korzeń, grzyby shiitake 0,19%, sól morska wędzona, sól, pieprz czarny mielony
Może zawierać: seler, gorczycę
Kaszetka z orkiszem
Najniższa cena: 11,19 zł
6% taniej
Zupa krem pomidorowa z bazylią
Zupa krem dyniowa z cynamonem
Zupa krem brokułowa ze szpinakiem
Zupa krem pomidorowa z chilli
Krupnik z kaszą jęczmienną i warzywami
Zupa ogórkowa z koperkiem
Zupa szczawiowa z ziemniakami
Marokańska z quinoą, batatem i kolendrą Zupy Świata
Indyjska z soczewicą i garam masala Zupy Świata
Tajska z curry pędami bambusa i liśćmi kaffir ZUPY ŚWIATA
Przechowywać w temperaturze +2 do+6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Otwórz kubek, przykryj wieczkiem i wstaw do kuchenki mikrofalowej, podgrzewaj 3-4 min (850W). (I/Lub) Przelej danie do rondelka i podgrzewaj do uzyskania odpowiedniej temperatury.