KUCHNIA KACHNY
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Gołąbki w sosie pomidorowym są daniem uwielbianym szczególnie w Polsce. Wykonane ze świeżo zmielonego mięsa, otoczone kapustą i nasączone delikatnym sosem pomidorowym. Wystarczy je podgrzać i podać jako danie obiadowe. Soczysty smak dania zostanie w Twojej pamięci na długi czas!
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pierogi zbójnickie
Pierogi leniwe
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Chłodnik litewski
Sałatka jarzynowa
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Sajgonki z warzywami
Gołąbki w sosie pomidorowym
Szare kluski
Kluski śląskie
SWarunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 3 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszaj ąc około 5 minut z każdej strony.