KUCHNIA POLKI
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Gołąbki w sosie pomidorowym są daniem uwielbianym szczególnie w Polsce. Wykonane ze świeżo zmielonego mięsa, otoczone kapustą i nasączone delikatnym sosem pomidorowym. Wystarczy je podgrzać i podać jako danie obiadowe. Soczysty smak dania zostanie w Twojej pamięci na długi czas!
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki wegetariańskie w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kopytka
Pierogi szpinakowe
Pierogi zbójnickie
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kluski śląskie
Szare kluski
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sajgonki z warzywami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sałatka jarzynowa
SWarunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 3 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut z każdej strony.