SMAKMAK
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Najniższa cena: 10,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Krokiety z pieczarkami i mozarellą mają chrupiącą panierkę, która po podsmażeniu nabiera złocistych barw. Wypełnione po brzegi pieczarkami z ciągnącą się mozzarellą. Można je zarówno podgrzać w mikrofali, jak i podsmażyć na patelni przez kilka minut. Szybkie i smaczne danie, gotowe do spożycia na ciepło.
Ciasto: mąka pszenna, woda, mleko w proszku odtłuszczone, białko jaj w proszku (białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja pianotwórcza: cytrynian trietylowy), sól, cukier. Farsz: pieczarki 80%, ser mozzarella 16%, cebula, bułka tarta (zawiera gluten pszenny), olej rzepakowy, sól, przyprawy (zawierają barwnik: ryboflawiny). Panier: mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, skrobia kukurydziana, drożdże, substancja zagęszczająca: guma guar.
Zawartość farszu: 25%
Obecne w produkcie: gluten, jaja, mleko.
Produkt może zawierać: ryby, orzeszki ziemne, soję, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Najniższa cena: 10,99 zł
Krokiety z kapustą i grzybami
Najniższa cena: 9,49 zł
Naleśniki z serem BIO
Krokiety z kapustą i grzybami BIO
Naleśniki z jabłkami i cynamonem
Racuchy z jabłkami
Naleśniki z nadzieniem serowym
Naleśniki z nadzieniem serowym - jagodowym
Placki ziemniaczane
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi zbójnickie
Pierogi leniwe
Pierogi mięsne
Kopytka
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Kopytka Szpinakowe
Sałatka jarzynowa
Szare kluski
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sajgonki z warzywami
Gołąbki w sosie pomidorowym
Uszka z grzybami
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Piekarnik – po wyjęciu z opakowania podgrzewać około 10 minut w temperaturze 200°C. Patelnia - odsmażać na niewielkiej ilości tłuszczu około 2 minuty z każdej strony.