PRODUKTY KLASZTORNE
Krokiety z kapustą i grzybami BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Krokiety z pieczarkami i mozarellą mają chrupiącą panierkę, która po podsmażeniu nabiera złocistych barw. Wypełnione po brzegi pieczarkami z ciągnącą się mozzarellą. Można je zarówno podgrzać w mikrofali, jak i podsmażyć na patelni przez kilka minut. Szybkie i smaczne danie, gotowe do spożycia na ciepło.
Krokiety z kapustą i grzybami BIO
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kopytka
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Kluski śląskie
Gołąbki w sosie pomidorowym
Chłodnik litewski
Kopytka Szpinakowe
Szare kluski
Sałatka jarzynowa
Pierogi z kapustą i grzybami
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Piekarnik – po wyjęciu z opakowania podgrzewać około 10 minut w temperaturze 200°C. Patelnia - odsmażać na niewielkiej ilości tłuszczu około 2 minuty z każdej strony.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów