SMAKMAK
Pierogi z mięsem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi zbójnickie swoją nazwę zawdzięczają szczególnemu połączeniu mięsa, ziemniaków i sera. Ta wytrawna mieszanka przypadnie do gustu miłośnikom wyrazistych smaków. Marka Kuchnia Polki od wielu lat dba o to, aby każdy pieróg był doskonale ulepiony i sprężysty oraz wypełniony nadzieniem aż po brzegi. Kuchnia Polki Pierogi zbójnickie jest świetną propozycją obiadową. Można je przygotować na wiele sposobów – na grillu, w mikrofali, na patelni lub w garnku z wodą. Dobrze komponują się ze skwarkami oraz gęstym sosem ziołowym. Po obróbce termicznej są miękkie i gotowe do podania np. z sałatką.
Pierogi z mięsem
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierożki gyoza z łososiem
Pierożki gyoza z kurczakiem
Kopytka
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Gołąbki w sosie pomidorowym
Sałatka jarzynowa
Kopytka Szpinakowe
Kluski śląskie
Szare kluski
Chłodnik litewski
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Pierogi z kapustą i grzybami
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Grill – grillować do uzyskania odpowiedniej temperatury i rumianej powierzchni pieroga.
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów