Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Podravka Makaron gniazda wstążki został pokrojony w średnio grube paski. Jest przygotowany na bazie pszenicy durum. Lekko nawija się na widelec. Stanowi idealną podstawę spaghetti i świetnie komponuje się również z zupami. Po przygotowaniu jest miękki i łagodny w smaku. Produkt może zawierać jajka.
100% durum
semolina z pszenicy durum
woda
Może zawierać jaja.
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 409
g
Średnia miara (e)
angielski
polski
słowacki
Instrukcje dotyczące przygotowania: Przygotowanie makaronu "al dente". Na 100 g makaronu użyć 1 litr osolonej wody. Do wrzącej wody należy wrzucić makaron i dokładnie zamieszać. Po upływie wskazanego czasu gotowania makaron należy odcedzić. Makaron jest ugotowany "al dente" i wyśmienicie smakuje. Czas gotowania 9 min.
Przechowywać w suchym i powietrznym miejscu.
Podravka
Marka | Podravka |
Podmarka Smak kuchni śródziemnomorskiej
Podravka Polska Sp. z o.o.
ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa
Wyprodukowano w: Mlinotest Živilska industrija d.d. Tovarniška cesta 14 5270 Ajdovščina Słowenia Dla PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa www.podravka.pl
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa
www.podravka.pl