DR. OETKER Słodka Chwila
Mleczny ryż z kawałkami jabłek i cynamonem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mus karmelowy z czekoladą.
Desery jak z najlepszej cukierni. Elegancka linia deserów do domowego przygotowania. Unikalne smaki, inspirowane cukierniami i nowoczesnymi blogami, idealne dla każdego. Przygotowanie na kremówce gwarantuje wyjątkowo puszysta konsystencję i stabilność musu.
Mus karmelowy z czekoladą to jeszcze więcej czekolady i kakao. Smak inspirowany najlepszymi kawiarniami, nada każdemu deserowi wyjątkowego smaku.
Ty też możesz zostać wirtuozem deserów.
desery z pasją
28% czekolady
Mleczny ryż z kawałkami jabłek i cynamonem
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka mleczna o smaku gruszki
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,99 zł
Dżemix uniwersalny 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,99 zł
22% taniej
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Cukier żelujący 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 4,99 zł
Cukier żelujący 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 5,65 zł
Galaretka Zozole o smaku mango
Najniższa cena: 1,75 zł
14% więcej
Galaretka Zozole o smaku poziomki
Najniższa cena: 1,75 zł
14% więcej
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Szary nalot na kroplach czekolady jest zjawiskiem naturalnym i nie stanowi wady produktu.
00-446 Warszawa ul. Fabryczna 5
Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Podmarka La Chocolatiere
Delecta La Chocolatiere to sposób na to, aby Twój codzienny deser stał się niezwykły i wyrafinowany. To nie tylko radość z jedzenia, ale to także pasja i kreatywność w tworzeniu.
Delecta La Chocolatiere - Ty też możesz zostać wirtuozem wyjątkowych deserów.
Przygotuj. Do musu: - 250 g schłodzonego serka mascarpone - 125 ml zimnego mleka (1/2 szklanki) 1. Do garnka przełóż serek mascarpone, a następnie dolewaj małymi porcjami mleko, jednocześnie mieszając mikserem na wysokich obrotach (ok. 2 min). Wsypuj powoli zawartość torebki i miksuj przez 2 minuty. 2. Gotowy mus przełóż do salaterek. Przygotuj: Do kropli czekolady: - 35 ml mleka (ok. 3 łyżki). 1. Do garnka wlej mleko i wsyp zawartość torebki. Podgrzewaj na wolnym ogniu, energicznie mieszając do momentu uzyskania gładkiej konsystencji. 2. Rozpuszczoną czekoladą udekoruj mus w salaterkach. Wstaw do lodówki na 2 godziny.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00