FRISCO FRESH
Marchew luz

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkowany jest z pasteryzowanego mleka z dodatkiem czystych kultur bakteryjnych oraz podpuszczki. Produkt jest gotowy do bezpośredniego spożycia.
Charakteryzuje się łagodnym smakiem i aromatem. Nie zawiera konserwantów i utrwalaczy. Nie wymaga mielenia, posiada idealnie gładką strukturę. Doskonały do wypieków.
Produkt polski
polskie mleko
nie wymaga mielenia
bez glutenu
Marchew luz
Cebula 5-8 szt.
Imbir świeży kłącze 1 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Czosnek 1 główka
Dynia Hokkaido
Ziemniaki
Cena przed obniżką: 6,99 zł
72% taniej
Limonka 1szt.
Pietruszka luz
Por
Kiwi sztuka
Cena przed obniżką: 2,49 zł
40% taniej
Cebula czerwona 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Szczypior Parade - pęczek
Kiwi 3-5 szt.
Pomarańcze sokowe 4-7 szt.
Papryka słodka Ramiro 2-5 szt.
Dynia Piżmowa
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Gruszka Lukasówka 3-4 szt.
Ogórek długi BIO
Kefir truskawka
Najniższa cena: 3,39 zł
Seler 1 szt.
Buraki 4-6 szt.
Cena przed obniżką: 2,99 zł
50% taniej
Papryka zielona 1-2 szt.
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku (3x200g)
Najniższa cena: 9,15 zł
26% taniej
Szpinak
Cukinia szt
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Brukselka krajowa
Kefir naturalny
Najniższa cena: 3,39 zł
Kapusta biała
Cebula cukrowa 3-6 szt.
Ziemniak francuski
Jarmuż pęczek
Marchew obrana słupki
Naturalna woda mineralna niegazowana
Napój kokosowo-sojowy
Najniższa cena: 6,69 zł
Pieczarki brązowe
Granat
Naturalna woda źródlana niegazowana
Najniższa cena: 11,94 zł
Kalarepa
Kapusta pekińska krajowa 1 szt.
Mango Ready to Eat
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Jabłka Gala
Boczek w słupkach
Najniższa cena: 6,89 zł
Natka pietruszki - pęczek
Kefir mango
Najniższa cena: 3,39 zł
Koperek - pęczek
Limonki 3 - 5 szt.
Mus 100% banan jabłko
Najniższa cena: 3,19 zł
Kapusta Pak Choi - chińska 2-3 szt
Napój gazowany
Najniższa cena: 2,29 zł
Bakłażan 1-2 szt.
Włoszczyzna łamana krajowa
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Ziemniaki kremowe
Szczypiorek - pęczek
Cebula obrana mix 4 szt.
Naturalna woda mineralna niegazowana
Mięta - świeża cięta
Sos pomidorowy do pizzy
Najniższa cena: 5,95 zł
Burak podłużny czerwony 5-6szt.
Twaróg chudy
Najniższa cena: 5,49 zł
Twaróg półtłusty
Najniższa cena: 5,55 zł
Twaróg tłusty
Najniższa cena: 6,25 zł
Mleko Łagodne 2% UHT bez laktozy
Mleko 2% UHT
Mleko UHT 3,2%
Masło klarowane
Twaróg półtłusty
Twaróg chudy
Twaróg tłusty
Capresi - serek typu włoskiego
Breakfast jabłko-banan-truskawka-czarna porzeczka z płatkami owsianymi i mlekiem
Breakfast ananas-banan-jabłko z płatkami owsianymi i mleczkiem kokosowym
Breakfast gruszka-banan-jabłko z płatkami owsianymi miodem i wanilią
Breakfast mango-banan-jabłko-pomarańcza z płatkami owsianymi i mlekiem
Poezja Lux Deser czekoladowy z bitą śmietanką
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Hoża 51, 00-681 Warszawa
Mazowiecka Spółka Mleczarska S.A. ul. Hoża 51, 00-681 Warszawa www.polmlek.com
Polmlek
| Marka | Polmlek |
Sernik Krakowski Składniki: Kruche ciasto: 250 g mąki, 100 g cukru pudru, 125 g zimnego masła Ekstra Polmlek, 8 g cukru wanilinowego, 1 jajko. Masa serowa: 1 kg twarogu sernikowego Polmlek, 8 jajek, 100 g masła Ekstra Polmlek, 250 g cukru, 3 łyżki cukru wanilinowego, 3 łyżki mąki ziemniaczanej, rodzynki. Produkty powinny mieć temperaturę pokojową. Lukier: 300 g cukru pudru, 3 łyżki soku z cytryny, 8 łyżek gorącej wody. Sposób przygotowania: Ciasto: Połączyć wszystkie składniki i szybko zagnieść gładkie ciasto. Podzielić na dwie nierówne części (2/3 i 1/3). Owinąć w folię spożywczą i włożyć na godzinę do lodówki. Wyjąć 2/3 ciasta i rozwałkować na cienki placek. Ułożyć w formie 35/25 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 15 min w temperaturze 180°C aż się zarumieni. Masa: Masło, 200 g cukru i cukier wanilinowy utrzeć na puszystą masę. Ucierając dodawać po 1 żółtku i części twarogu, aż masa będzie puszysta. Białka ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać 50 g cukru. Pianę delikatnie wymieszać z masą serową razem z mąką ziemniaczaną i rodzynkami. Pozostałe ciasto rozwałkować i pokroić w paski, ułożyć kratkę na serniku. Posmarować roztrzepanym żółtkiem. Piec 50-60 min w temperaturze 180°C. Dobrze ostudzić i polać lukrem. Lukier: Do miseczki wsypujemy cukier puder. Wlewamy sok z cytryny i stopniowo gorącą wodę. Szybko mieszamy wszystkie składniki na gładką masę.
Produkt polski