STRZAŁKOWO
Twaróg śmietankowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkowany jest z pasteryzowanego mleka z dodatkiem czystych kultur bakteryjnych oraz podpuszczki. Produkt jest gotowy do bezpośredniego spożycia.
Charakteryzuje się łagodnym smakiem i aromatem. Nie zawiera konserwantów i utrwalaczy. Nie wymaga mielenia, posiada idealnie gładką strukturę. Doskonały do wypieków.
Produkt polski
polskie mleko
nie wymaga mielenia
bez glutenu
Twaróg śmietankowy
Twaróg sernikowy mielony
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Smarowaniec Kremowy na Sernik
Twaróg półtłusty
Najniższa cena: 5,55 zł
Twaróg tłusty
Najniższa cena: 4,99 zł
Jogurt jeżyna musli kokos
Najniższa cena: 3,99 zł
Jogurt malinowy z musli kokosowym
Najniższa cena: 3,99 zł
Twaróg chudy
Najniższa cena: 3,99 zł
7% więcej
Poezja LUX Deser o smaku truskawkowym z bitą śmietanką
Najniższa cena: 3,29 zł
Mleko Łagodne 2% UHT bez laktozy
Mleko 2% UHT
Mleko UHT 3,2%
Breakfast ananas-banan-jabłko z płatkami owsianymi i mleczkiem kokosowym
Breakfast jabłko-banan-truskawka-czarna porzeczka z płatkami owsianymi i mlekiem
Twaróg chudy
Twaróg tłusty
Twaróg półtłusty
Serek puszysty śmietankowy
Serek puszysty orzechowy
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Hoża 51, 00-681 Warszawa
Mazowiecka Spółka Mleczarska S.A. ul. Hoża 51, 00-681 Warszawa www.polmlek.com
Polmlek
Marka | Polmlek |
Sernik Krakowski Składniki: Kruche ciasto: 250 g mąki, 100 g cukru pudru, 125 g zimnego masła Ekstra Polmlek, 8 g cukru wanilinowego, 1 jajko. Masa serowa: 1 kg twarogu sernikowego Polmlek, 8 jajek, 100 g masła Ekstra Polmlek, 250 g cukru, 3 łyżki cukru wanilinowego, 3 łyżki mąki ziemniaczanej, rodzynki. Produkty powinny mieć temperaturę pokojową. Lukier: 300 g cukru pudru, 3 łyżki soku z cytryny, 8 łyżek gorącej wody. Sposób przygotowania: Ciasto: Połączyć wszystkie składniki i szybko zagnieść gładkie ciasto. Podzielić na dwie nierówne części (2/3 i 1/3). Owinąć w folię spożywczą i włożyć na godzinę do lodówki. Wyjąć 2/3 ciasta i rozwałkować na cienki placek. Ułożyć w formie 35/25 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 15 min w temperaturze 180°C aż się zarumieni. Masa: Masło, 200 g cukru i cukier wanilinowy utrzeć na puszystą masę. Ucierając dodawać po 1 żółtku i części twarogu, aż masa będzie puszysta. Białka ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać 50 g cukru. Pianę delikatnie wymieszać z masą serową razem z mąką ziemniaczaną i rodzynkami. Pozostałe ciasto rozwałkować i pokroić w paski, ułożyć kratkę na serniku. Posmarować roztrzepanym żółtkiem. Piec 50-60 min w temperaturze 180°C. Dobrze ostudzić i polać lukrem. Lukier: Do miseczki wsypujemy cukier puder. Wlewamy sok z cytryny i stopniowo gorącą wodę. Szybko mieszamy wszystkie składniki na gładką masę.
Produkt polski