SANTE
Pasztet sojowy z pomidorami bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
czysta etykieta • prosty skład • bez soi • niska zawartość cukrów • słodko-pikantna, z dodatkiem czarnuszki, idealnie podkreśli smak dań • doskonała baza – sprawdza się jako: dip – np. do makaronu/zapiekanek, składnik zupy, wytrwana przekąska, dodatek do pieczywa
100 % z roślin
niska zawartość cukrów
bez dodatku konserwantów
prosty skład
Pasztet sojowy z pomidorami bezglutenowy
Pasztet sojowy klasyczny bezglutenowy
Pasztet sojowy z koperkiem bezglutenowy
Pasztet sojowy z pieczarkami bezglutenowy
Pasta warzywna z grillowanym bakłażanem
Pasta warzywna ze słodką cebulą i suszonymi pomidorami
Pasta warzywna z suszonymi pomidorami i żurawiną
Pasta warzywna z ciecierzycą, pieprzem i czarnuszką
Pasta warzywna z grillowaną cukinią i curry
Smalczyk roślinny z tofu z cebulką
Vege smalczyk z fasoli z jabłkiem i cebulką
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Pasta z tofu z papryką i chilli bezglutenowa
Pasta z tofu z cebulką i drożdżami
Pasta kremowa z awokado bezglutenowa BIO
Pasta kremowa z pomidorami cherry i bazylią bezglutenowa BIO
Paprykarz z kaszą jaglaną
Śniadanie z tofu bez jajek
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa BIO
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki bezglutenowa BIO
Pasta warzywna meksykańska bezglutenowa
Pasztet pomidorowy z cieciorką bezglutenowy
Wegański pasztet z soczewicy
Wegański pasztet z fasoli
Smarowaniec klasyk
Wędlina roślinna łagodna
Vege smalczyk z fasoli z jabłkiem i cebulką
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Tofu miękkie
Roślinne kotlety jaglane z burakiem
Hummus klasyczny z preclami
Hummus sriracha z preclami
Wędlina roślinna podsuszana
Frankfurterki roślinne wędzone
Kebab klasyczny high protein
Roślinny sznycel w chrupiącej panierce
Zainspiruj się - wypróbuj jako: - sos do makaronu lub zapiekanki - składnik zupy - wytrawną przekąskę - dodatek do pieczywa
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +7 °C. Należy spożyć w ciągu 48 godz. po otwarciu.
48
Przechowywać w temperaturze 1-7°C. Spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.
ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa
FSC - www.fsc.org, Mieszany, FSC C148205
Polsoja Sp. z o.o. ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa
Well Well
Marka | Well Well |
FSC
Jedz Well, żyj Well!
Produkujemy w 100 % roślinnie
Odkryj nowy wymiar roślinnej diety! Znajdź nas: Instagram: @wellwell.eu Facebook: /wellwell.eu www.well-well.eu
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00