WINIARY Pomysł na...
Sycący kapuśniak 42g
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Vegeta Natur Fix do kurczaka/kotletów sojowych w sosie pieczarkowym
wyprodukowano z naturalnych składników
fix na dwa sposoby - wegańskie lub mięsne
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
Sycący kapuśniak 42g
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 5,99 zł
Bulion warzywny (6 kostek)
Najniższa cena: 3,29 zł
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Najniższa cena: 2,59 zł
31% taniej
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 3,29 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 3,29 zł
Przyprawa do frytek i chipsów
Najniższa cena: 1,75 zł
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do złocistego kurczaka
Najniższa cena: 1,99 zł
Pasta z czosnku bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta bazyliowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Najniższa cena: 1,99 zł
Pasta warzywna bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta cebulowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
PODRAVKA d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Green Dot
Odpowiedni dla wegetarian
Danie mięsne Kurczak w sosie pieczarkowym Dodaj: 200 g makaronu wstążki, 250 g piersi z kurczaka, 200 g pieczarek, 100 ml śmietanki Sposób przygotowania: Ugotować makaron zgodnie z informacją na opakowaniu. Kurczaka pokroić w kostkę i usmażyć na patelni na gorącym oleju. Pieczarki pokroić i dodać do mięsa. Gotować aż woda odparuje. Zawartość opakowania wymieszać z 400 ml wody i śmietanką, dodać do mięsa i pieczarek. Gotować na małym ogniu przez 5 minut, mieszając. Dodać ugotowany makaron i wymieszać. Rekomendacja Vegety: Danie można wzbogacić szpinakiem lub porem, posypać świeżymi ziołami. Zamiast pieczarek można użyć boczniaków. Danie wegetariańskie Kotlety sojowe w sosie pieczarkowym Dodaj: 200 g makaronu wstążki, 100 g kotletów sojowych (ok. 450 g przygotowanych medalionów), 125 g pora, 250 g pieczarek, 100 ml śmietanki Sposób przygotowania: Por pokroić w krążki, pieczarki na małe kawałki. Kotlety sojowe przygotować zgodnie z instrukcją i pokroić w kostkę. Na patelni z rozgrzanym olejem krótko podsmażyć por, dodać grzyby i gotować i do odparowania. Dodać kotlety sojowe i krótko smażyć. Zawartość opakowania wymieszać ze śmietanką i 400 ml wody i zalać kotlety. Gotować na małym ogniu przez około 5 minut, mieszając. Na końcu dodać ugotowany makaron. Rekomendacja Vegety: Zamiast kotletów sojowych można użyć mięsa roślinnego, do dania można dodać cieciorkę, fasolę. Zamiast pieczarek można użyć boczniaków.