Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku wiśniowym produkowane jest w 100% na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. To doskonała, roślinna alternatywa dla jogurtu, będąca dobrym źródłem białka roślinnego, wapnia oraz witamin: B2, B12 i D. Nie zawiera glutenu ani laktozy, może być wartościowym urozmaiceniem codziennych posiłków dla każdego.
Zawiera żywe kultury bakterii
Źródło białka oraz wapnia i witamin B2, B12, D
100% roślinny
Naturalnie nie zawiera laktozy
Bezglutenowy
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
baza sojowa (woda, obłuszczone ziarno soi (9,7 %))
wiśnia (10,9 %) (owoce (6,3 %), sok wiśniowy z soku zagęszczonego (4,6 %))
cukier
syrop glukozowo-fruktozowy
wapń
stabilizator (pektyny)
regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy)
barwnik (antocyjany)
ekstrakt z marchwi
skrobia modyfikowana
aromat
sól morska
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
witaminy (B2, B12, D2)
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Źródło wapnia
Naturalnie niska zawartość tłuszczu
Źródło białka roślinnego
Bezglutenowy
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
g
Średnia miara (e)
Przechowywać w lodówce (max. 7°C). Po otwarciu szczelnie zamknąć i spożyć w ciągu 5 dni.
5
Maks. temp. °C 7
Alpro
Marka | Alpro |
V-Label (European Vegetarian Union)
Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku wiśniowym produkowane jest w 100% na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. To doskonała, roślinna alternatywa dla jogurtu, będąca dobrym źródłem białka roślinnego, wapnia oraz witamin: B2, B12 i D. Nie zawiera glutenu ani laktozy, może być wartościowym urozmaiceniem codziennych posiłków dla każdego.
Facebook: @alpro Instagram: #alpro www.alpro.com