PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Źródło białka i błonnika! Tradycyjne pierogi w wegańskim wydaniu. Główne składniki: szpinak, marchew, burak czerwony, cebulka, chrzan. Tylko naturalne składniki!
źródło białka
źródło błonnika pokarmowego
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pierogi z owocami
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Knedle ze śliwką
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Pierogi z serem
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Zapiekanka z pieczarkami
Cena przed obniżką: 5,99 zł
25% taniej
Pyzy z mięsem mrożone
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pierogi z mięsem
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Pierogi ruskie
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Lód w kostkach
Kopytka ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Zapiekanka z kurczakiem
Cena przed obniżką: 5,99 zł
25% taniej
Kluski śląskie z dziurką
Cena przed obniżką: 7,79 zł
Pyzy ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 5,99 zł
25% taniej
Pierogi z truskawkami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pierogi z kapustą i grzybami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Kartacze z mięsem
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 10-12 minut. 3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz wzbogacić ich smak podsmażoną cebulką.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej wyżej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
Sposób przygotowania:
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna.
2. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 10 – 12 minut.
3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Proste Historie |
Podmarka Vegan
Wstęga Möbiusa
V-Label (European Vegetarian Union)
Proste, że wegańskie Z czym kojarzy Ci się kuchnia wegańska? Bo nam z radością i otwartością na nowe smaki. Z poszukiwaniem rozwiązań. Z kolorami i odwagą. Z dbałością o zdrowie. Z troską o planetę... Doceniamy to i dlatego chcemy, by kojarzyła się także z ulubionymi daniami dostępnymi teraz w nowej, ciekawej, a jednocześnie równie smakowitej wersji. Odpowiedni dla wegan.
Proste Historie - dobre dla planety i dla Ciebie! Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl instagram.com/prostehistorie facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Chrupiące pierogi z warzywami z orzeźwiającym dipem ananasowym 1 op. pierogów z warzywami 400 g świeżego ananasa 1 łyżeczka imbiru 1 pomidor 1 papryczka chilli 1 łyżka syropu klonowego sok z 1 limonki natka pietruszki 2 czerwone cebule 1 łyżeczka sezamu 4 łyżki oleju rzepakowego sól, pieprz kilka listków sałaty lodowej - Ananasa kroimy w kosteczkę. Dodajemy chilli, imbir, sok z limonki i syrop klonowy. Na tarce ścieramy pomidora. Dodajemy go razem z natką, doprawiamy. Odstawiamy na 30 minut do zamrażalnika. - Gotujemy pierogi zgodnie z instrukcją, odławiamy. - Cebulę kroimy w cieniutkie półksiężyce. Wystudzone pierogi łączymy z olejem, sezamem i cebulą. - Smażymy na rumiano przez 5 minut. - Jemy owijając listkiem sałaty i zanurzając w zimnej salsie.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00