PUDLISZKI
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Najniższa cena: 8,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki: naleśnik 30% (mąka pszenna, woda, olej kokosowy, sól, kazeinian sodu (mleko), skrobia pszenna, maltodekstryna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy), kapusta biała 28%, mięso wieprzowe 17%, makaron ryżowy gotowany (woda, ryż, sól), marchew 4,5%, farsz pieczarkowy 4,5% (pieczarki 96%, cebula 2,1%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, olej rzepakowy, przyprawy), olej rzepakowy, cebula 2,9%, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), koncentrat białka sojowego, błonnik grochowo-pszenny, przyprawy, grzyby mun suszone 0,4%, sól, mąka pszenna.
Sos słodkie chili: woda, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, sól, papryka czerwona, chili 0,1%, czosnek, ekstrakt papryki
Obecne w produkcie: gluten, soja, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Najniższa cena: 8,99 zł
Gołąbki w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 9,99 zł
Klopsiki w sosie koperkowym
Najniższa cena: 4,99 zł
Kaczka duszona z warzywami
Najniższa cena: 31,99 zł
13% taniej
Burger z kurczaka
Najniższa cena: 13,59 zł
Krokiety z mięsem
Najniższa cena: 9,59 zł
Klopsiki wołowe w sosie curry
Najniższa cena: 39,99 zł
Makaron fusilli w sosie Carbonara (z boczkiem)
Najniższa cena: 6,99 zł
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Najniższa cena: 14,99 zł
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Najniższa cena: 39,99 zł
Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z ryżem
Najniższa cena: 14,99 zł
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Najniższa cena: 39,99 zł
Burger z kurczaka z serem
Najniższa cena: 13,99 zł
Pierogi z mięsem
Pierogi z mięsem BIO
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Pierożki gyoza z kurczakiem
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierożki gyoza z łososiem
Krokiety z mięsem BIO
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Gołąbki w sosie pomidorowym
Flaczki po zamojsku
Flaczki w rosole
Filet z piersi kurczaka pieczony
Nuggetsy z piersi kurczaka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kebab z kurczaka gyros
Meksykańskie chili sin carne
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Skrzydła pikantne
Skrzydła łagodne
Żeberka wieprzowe trójkąty wolno gotowane z warzywami (720g-1080g)
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
Lasagne bolognese
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Pulpety w sosie pomidorowym
Pulpeciki z kurczaka
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Bigos
Pulpety w sosie pomidorowym
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Pikantne flaki z wołowiną
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Noga z kurczaka pieczona
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Kopytka
Kopytka Szpinakowe
Kluski śląskie
Gołąbki w sosie pomidorowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sałatka jarzynowa
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Sajgonki z warzywami
Uszka z grzybami
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.