KUCHNIA POLKI
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sajgonki mięsne 2 szt.
Kopytka
Pierogi leniwe
Pierogi zbójnickie
Pierogi ruskie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Pierogi szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Szare kluski
Gołąbki w sosie pomidorowym
Sajgonki z warzywami
Kluski śląskie
Kopytka Szpinakowe
Sałatka jarzynowa
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów