WINIARY
Sos śmietanowy z zielonym pieprzem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos Yakitori to słodki, lekko pikantny sos w japońskim stylu, z dodatkiem aromatycznych przypraw. Nieodłączny składnik popularnego japońskiego, grillowanego kurczaka - Yakitori.
kuchnia japońska
słodki grill
Sos śmietanowy z zielonym pieprzem
Sos śmietanowo-koperkowy
Sos śmietanowy z nutą Curry
Kurczaka w sosie włoskim z mozzarellą
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 8,55 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 6,59 zł
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,99 zł
Pasta Pad Thai
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 8,99 zł
Pasta Żółte Curry
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 5,49 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Najniższa cena: 10,79 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,49 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 9,99 zł
Grzyby Enoki
Najniższa cena: 8,79 zł
15% taniej
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Sos w japońskim stylu, o słodko - pikantnym smaku. Przygotowywany na bazie sosu sojowego. Nieodłączny składnik popularnego dania Yakitori. Świetnie sprawdzi się jako sos do mięs z grilla, ale także do ryb, czy warzyw.
Kurczak w sosie Yakitori 25 min. Składniki - 400 g mięsa z kurczaka - 50 g sosu Yakitori - 2 łyżeczki białego sezamu - 2 łyżki szczypiorku - Sól, pieprz do smaku - 3 łyżki oleju Przygotowanie 1. Mięso z kurczaka pokrój w kostkę i wymieszaj z 1/2 sosu Yakitori. Wstaw do lodówki na 10 minut. 2. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż kurczaka na złoty kolor. Dodaj sezam i pozostały sos. Dopraw do smaku i wymieszaj. 3. Gotowe danie posyp szczypiorkiem.
Wyprodukowano w Tajlandii.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00