WINIARY Pomysł na...
Kurczaka w sosie włoskim z mozzarellą
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos Yakitori to słodki, lekko pikantny sos w japońskim stylu, z dodatkiem aromatycznych przypraw. Nieodłączny składnik popularnego japońskiego, grillowanego kurczaka - Yakitori.
kuchnia japońska
słodki grill
Kurczaka w sosie włoskim z mozzarellą
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos śmietanowo-koperkowy
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,35 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
21% taniej
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 5,79 zł
Warzywa do woka
Najniższa cena: 7,79 zł
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 6,15 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Sos w japońskim stylu, o słodko - pikantnym smaku. Przygotowywany na bazie sosu sojowego. Nieodłączny składnik popularnego dania Yakitori. Świetnie sprawdzi się jako sos do mięs z grilla, ale także do ryb, czy warzyw.
Kurczak w sosie Yakitori 25 min. Składniki - 400 g mięsa z kurczaka - 50 g sosu Yakitori - 2 łyżeczki białego sezamu - 2 łyżki szczypiorku - Sól, pieprz do smaku - 3 łyżki oleju Przygotowanie 1. Mięso z kurczaka pokrój w kostkę i wymieszaj z 1/2 sosu Yakitori. Wstaw do lodówki na 10 minut. 2. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż kurczaka na złoty kolor. Dodaj sezam i pozostały sos. Dopraw do smaku i wymieszaj. 3. Gotowe danie posyp szczypiorkiem.
Wyprodukowano w Tajlandii.