KAMIS
Nuggetsy - panierka klasyczna

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chrupiący kurczak Panierka do drobiu Kamis to przyprawa, która wydobywa z mięsa głębię smaku. Sprawia, że drób jest chrupiący i soczysty. Świetny dobór składników tej przyprawy jest gwarancją smacznego dania.
Panierka do drobiu Kamis nada mięsu złocisty kolor, przez co zyska ono również walory estetyczne. Ma to szczególne znaczenie w przypadku osób, które zwracają uwagę na wygląd potraw.
Panierka do drobiu Kamis doskonale pasuje to takich dań, jak:
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Nuggetsy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Orange Twist - przyprawa do kawy
Oregano
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa do sosu tzatziki
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie wyjątkowej potrawy staje się proste i szybkie. Specjalnie dobrana kompozycja przypraw sprawia, że panierka Chrupiący kurczak klasyczny nada potrawom niepowtarzalny smak i aromat oraz wyjątkową chrupkość. Panierka jest szczególnie polecana do delikatnych mięs drobiowych, takich jak kurczak i indyk.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Chrupiący kurczak w panierce klasycznej Składniki (dla 4 osób): 2 piersi z kurczaka, mleko lub woda, panierka Chrupiący kurczak klasyczny Kamis. Przygotowanie: 1. Mięso umyj, pokrój na 4 kotlety i delikatnie rozbij tłuczkiem. 2. Kotlety zamocz w mleku lub wodzie i obtocz w panierce, mocno dociskając ręką (nie sól). 3. Smaż na małym ogniu, na oleju rozgrzanym do 180°C.
Wyprodukowano w Polsce