PRYMAT
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cielęcina jest mięsem znanym i cenionym ze względu na swoją delikatność. Dzięki temu jest szczególnie polecana dla dzieci, osób starszych oraz osób ze schorzeniami żołądka. Można ją przyrządzać na wiele sposobów. Specjalnie dobrane składniki Przyprawy do cielęciny tworzą oryginalną mieszankę, dzięki której każda potrawa z cielęciny nabierze szlachetnego smaku i niepowtarzalnego aromatu. Przyprawę polecamy do duszenia, pieczenia jak również do smażenia ccielęciny.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego BIO
Najniższa cena: 6,19 zł
5% więcej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Czosnek granulowany
Przyprawa warzywna do potraw (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do rosołu BIO
Garnek chłopski
Przyprawa warzywna do potraw
Pomysł na Curry (Z tego co zostało)
Goździki mielone
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Cielęcina jest ponoć najpyszniejsza, gdy jej smaku nie tłumi zbyt wiele przypraw. Jednak w najpopularniejszej włoskiej przystawce cielęcina schowana jest pod sosem rybnym. W Piemoncie, we Włoszech, mówią na nią Vitel tonna. Gotowaną lub pieczoną zimną cielęcinę kroi się w cieniutkie plastry i oblewa sosem z majonezu i roztartego tuńczyka, dekorując aromatycznymi kaparami i anchois.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Duszona cielęcina z borowikami Składniki (dla 4 osób): 250 g borowików, 1 cebula, 2 łyżki masła, 500 g udźca cielęcego, 2 łyżki mąki, 100 ml śmietany 36%, olej do smażenia, 1,5 łyżki Przyprawy do cielęciny Kamis. Przygotowanie: 1. Borowiki podsmaż na maśle z pokrojoną w kostkę cebulą. 2. Cielęcinę pokrój w grube plastry, każdy natrzyj przyprawą, a następnie oprósz mąką i obsmaż na patelni na złoty kolor. 3. Obsmażoną cielęcinę przełóż do rondelka z borowikami i cebulą, podlej wodą i duś pod przykryciem ok. 1 godz. 4. Na koniec dodaj śmietankę i gotuj do uzyskania konsystencji sosu. 5. Podawaj z ulubioną kaszą lub ziemniakami.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00