KOTANYI
Przyprawa do karkówki

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cielęcina jest mięsem znanym i cenionym ze względu na swoją delikatność. Dzięki temu jest szczególnie polecana dla dzieci, osób starszych oraz osób ze schorzeniami żołądka. Można ją przyrządzać na wiele sposobów. Specjalnie dobrane składniki Przyprawy do cielęciny tworzą oryginalną mieszankę, dzięki której każda potrawa z cielęciny nabierze szlachetnego smaku i niepowtarzalnego aromatu. Przyprawę polecamy do duszenia, pieczenia jak również do smażenia ccielęciny.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do mięsa wieprzowego (poddana obróbce parą)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Cynamon mielony (w słoiczku)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Oregano
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Cielęcina jest ponoć najpyszniejsza, gdy jej smaku nie tłumi zbyt wiele przypraw. Jednak w najpopularniejszej włoskiej przystawce cielęcina schowana jest pod sosem rybnym. W Piemoncie, we Włoszech, mówią na nią Vitel tonna. Gotowaną lub pieczoną zimną cielęcinę kroi się w cieniutkie plastry i oblewa sosem z majonezu i roztartego tuńczyka, dekorując aromatycznymi kaparami i anchois.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Duszona cielęcina z borowikami Składniki (dla 4 osób): 250 g borowików, 1 cebula, 2 łyżki masła, 500 g udźca cielęcego, 2 łyżki mąki, 100 ml śmietany 36%, olej do smażenia, 1,5 łyżki Przyprawy do cielęciny Kamis. Przygotowanie: 1. Borowiki podsmaż na maśle z pokrojoną w kostkę cebulą. 2. Cielęcinę pokrój w grube plastry, każdy natrzyj przyprawą, a następnie oprósz mąką i obsmaż na patelni na złoty kolor. 3. Obsmażoną cielęcinę przełóż do rondelka z borowikami i cebulą, podlej wodą i duś pod przykryciem ok. 1 godz. 4. Na koniec dodaj śmietankę i gotuj do uzyskania konsystencji sosu. 5. Podawaj z ulubioną kaszą lub ziemniakami.
Wyprodukowano w Polsce