VEGETA
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 2,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cielęcina jest mięsem znanym i cenionym ze względu na swoją delikatność. Dzięki temu jest szczególnie polecana dla dzieci, osób starszych oraz osób ze schorzeniami żołądka. Można ją przyrządzać na wiele sposobów. Specjalnie dobrane składniki Przyprawy do cielęciny tworzą oryginalną mieszankę, dzięki której każda potrawa z cielęciny nabierze szlachetnego smaku i niepowtarzalnego aromatu. Przyprawę polecamy do duszenia, pieczenia jak również do smażenia ccielęciny.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
sól
cebula
czosnek
papryka słodka
maltodekstryna
pieprz czarny - 4%
bazylia - 2%
koperek - 2%
liście laurowe
ziele angielskie
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 28
g
Średnia miara (e)
polski
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 2,25 zł
Przyprawa warzywna do potraw (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 4,75 zł
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Przyprawa do rosołu BIO
Przyprawa do żurku i barszczu białego BIO
Czosnek granulowany
Garnek chłopski
Pomysł na Curry (Z tego co zostało)
Goździki mielone
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 2,89 zł
Mieszanka przyprawowa do kurczaka
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,89 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 6,79 zł
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka przyprawowa do karkówki
Najniższa cena: 2,99 zł
Pieprz cytrynowy
Najniższa cena: 2,15 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,59 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Cielęcina jest ponoć najpyszniejsza, gdy jej smaku nie tłumi zbyt wiele przypraw. Jednak w najpopularniejszej włoskiej przystawce cielęcina schowana jest pod sosem rybnym. W Piemoncie, we Włoszech, mówią na nią Vitel tonna. Gotowaną lub pieczoną zimną cielęcinę kroi się w cieniutkie plastry i oblewa sosem z majonezu i roztartego tuńczyka, dekorując aromatycznymi kaparami i anchois.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Duszona cielęcina z borowikami Składniki (dla 4 osób): 250 g borowików, 1 cebula, 2 łyżki masła, 500 g udźca cielęcego, 2 łyżki mąki, 100 ml śmietany 36%, olej do smażenia, 1,5 łyżki Przyprawy do cielęciny Kamis. Przygotowanie: 1. Borowiki podsmaż na maśle z pokrojoną w kostkę cebulą. 2. Cielęcinę pokrój w grube plastry, każdy natrzyj przyprawą, a następnie oprósz mąką i obsmaż na patelni na złoty kolor. 3. Obsmażoną cielęcinę przełóż do rondelka z borowikami i cebulą, podlej wodą i duś pod przykryciem ok. 1 godz. 4. Na koniec dodaj śmietankę i gotuj do uzyskania konsystencji sosu. 5. Podawaj z ulubioną kaszą lub ziemniakami.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00