ALCE NERO
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spaghetti Barilla Integrale to pełnoziarnisty włoski makaron, wytwarzany z pełnego ziarna pszenicy durum.
Nie rozpada się podczas gotowania i wyśmienicie smakuje, zarówno z
lekkimi sosami, owocami morza, jak i a z pomidorami, oliwą z oliwek i parmezanem.
Pełnoziarniste spaghetti jest nie tylko pyszne, ale i zdrowe - zawiera naturalny błonnik, minerały (m.in. żelazo oraz cynk) oraz witaminy B.
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron żytni razowy świderki (fusili) BIO
Makaron razowy - spaghetti
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron pełnoziarnisty mezze penne rigate (pióra) BIO
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron Tagliatelle Integrale - wstążki pełnoziarniste
Makaron Farfalle Integrale - kokardki pełnoziarniste
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron penne rigate pełnoziarniste (pióra nacinane)
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Pesto Pomodori Secchi (z suszonymi pomidorami)
Do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu gotować przez 9 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy
Barilla
| Marka | Barilla |
Jako pełnoziarnisty makaron powstały w 100% z pełnoziarnistej pszenicy durum, jest doskonałym źródłem błonnika. To doskonałe rozwiązanie dla każdego, kto szuka sposobów na zwiększenie spożycia błonnika bez utraty doskonałego smaku i konsystencji al dente.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów