Ładowanie...
Zamawiam
Koszyk: 0,00

Z powodu decyzji administracyjnej wstrzymujemy sprzedaż alkoholu. Przepraszamy za wszystkie niedogodności tym spowodowane.

KNORR Papryka słodka z Hiszpanii 20 g

Papryka słodka z Hiszpanii

Data ważności: 30-05-2021
KNORR Papryka słodka z Hiszpanii 20 g
FriscoNowy, zapakowany
1,95
za 1 szt. / 20 g
97,50 / kg
EAN: 8714100877456
Dodaj do listy zakupowej
Żeby mieć dostęp do list zakupowych, musisz się zalogować.

Opis produktu

Ukryj

Słodka papryka charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i aromatem, gdyż dojrzewa w pełnym słońcu. Dlatego hiszpańskie gospodarstwa są idealnym miejscem jej uprawy. Wyśmienicie podkreśla smak zup i potraw mięsnych, jest także składnikiem marynat.

Składniki

Pokaż

Składniki

100% papryka z Hiszpanii

Zalecenia dla alergików

SelerMoże zawierać
Zboża zawierające glutenMoże zawierać
JajaMoże zawierać
MlekoMoże zawierać
GorczycaMoże zawierać

Inne informacje o alergenach

Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę.

Przygotowywanie i przechowywanie

Pokaż

Rodzaj przechowywania

Typ: Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie

Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.

Opakowanie

Pokaż

Rozmiar opakowania

20

Jednostka

g

Wymiar liczbowy: 20

Jednostka (specyficzna): Gramów

Rodzaj opakowania

Typ: Torebka

Język produktu

Główny język opisupolski
Język danychpolski

Języki na opakowaniu

polski

Ostrzeżenia i pozostałe informacje

Pokaż

Przepisy

Fabada Asturiana Składniki: - 700 g białej fasoli namoczonej w wodzie - 2 kawałki kaszanki - najlepiej hiszpańskiej - 800 g golonki (lub żeberka/ogon/uszy) - 300 g wędzonego, nieparzonego boczku - 2 pikantne kiełbaski (chorizo) - 2 duże cebule - 2 ząbki czosnku - 3 Listki Laurowe Knorr - szczypta szafranu - 1 łyżeczka Papryki Słodkiej z Hiszpanii Knorr Sposób przygotowania: 1. Golonkę oczyść z kości, pokrój na duże kawałki. Kiełbasę i boczek pokrój w ok. 1 cm plastry. Cebule pokrój na 8 części. 2. W żeliwnym garnku o grubym dnie nastaw fasolę z mięsem i kością z golonki, dodaj liście laurowe, gotuj pod przykryciem ok. 60 min. 3. Na patelni podsmaż boczek, chorizo i cebulę, przełóż do garnka z fasolą, dodaj szafran, Paprykę Słodką Knorr, czosnek. Gotuj 30 min, aż mięso i fasola zaczną się rozpadać. 4. W piekarniku upiecz kaszankę, połóż na talerzu obok fabady. Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl

Informacje producenta

Pokaż

Opis produktu

Słodka papryka charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i aromatem, gdyż dojrzewa w pełnym słońcu. Dlatego hiszpańskie gospodarstwa są idealnym miejscem jej upraw. Wyśmienicie podkreśla smak zup i potraw mięsnych, jest także składnikiem marynat.

Cechy

gwarancja pochodzenia - Hiszpania

Marka

Knorr

Marka: Knorr

Produkt

Nazwa funkcjonalna: Papryka słodka z Hiszpanii

Dane teleadresowe

Pokaż

Nazwa i adres producenta

Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa

Adres zwrotny

Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora

Telefon/Fax kontaktowy

801109387

Adres internetowy

www.przepisy.pl

Tagi:

KNORR