LUBELLA
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Risoni to makaron w formie ziarenek ryżu. Ich kształt i grubość zostały specjalnie opracowane w celu dostosowania do różnych
sposobów wykorzystania, zarówno w ciepłych potrawach, przede wszystkim zupach, ale również zimnych, na przykład w sałatkach.
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron łazanki (quadretti)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Gnocchi ziemniaczane
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron tagliatelle
Makaron fusilli (świderki)
Makaron casarecce (skrętki)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Makaron w kształcie ryżu
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron Orecchiette
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z serem
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Tortellini z pomidorami i serem
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron świderki - dla diabetyków
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 - Parma Italy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 - Parma Italy
Barilla Poland Sp. z o.o.
ul. Poleczki 23
02-822 Warszawa
Barilla
Marka | Barilla |
Wstęga Möbiusa
Risoni to makaron w formie ziarenek ryżu. Ich kształt i grubość zostały specjalnie opracowane w celu dostosowania do różnych sposobów wykorzystania, zarówno w ciepłych potrawach, przede wszystkim zupach, ale również zimnych, na przykład w sałatkach.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach.
www.barilla.com
Nazwa funkcjonalnaMakaron
WariantRisoni
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00