PRIPRAVKA
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Najniższa cena: 2,79 zł
5% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do ryb
Harmonijne połączenie 100% naturalnych przypraw i ziół, takich jak pieprz cayenne, kurkuma, rozmaryn, bazylia oraz tymianek, podkreśla delikatny smak dań rybnych, zapewniając im wyjątkowe doprawienie.
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Najniższa cena: 2,79 zł
5% taniej
Przyprawa do ryb ze skórką cytrynową i bazylią (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 5,99 zł
38% taniej
Przyprawa do ryb (młynek)
Najniższa cena: 11,79 zł
Przyprawa do ryb i owoców morza
Przyprawa do ryb
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Spaghetti Napoli
Spaghetti Bolognese
Sos sałatkowy grecki
Soczyste kotlety mielone
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Ser w ziołach
Rosół z kury (6 kostek)
Sos sałatkowy francuski
Spaghetti Carbonara
Mieszanka do potraw chińskich
Francuska zupa cebulowa z prażoną cebulką
Pomidorowe łagodne
Pomidorowa z makaronem
Sos do spaghetti bolognese
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Podstawowy sposób użycia: Użyj 1 niecałą łyżeczkę (4 g) przyprawy na 100 g ryby.
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Harmonijne połączenie 100% naturalnych przypraw i ziół, takich jak pieprz cayenne, kurkuma, rozmaryn, bazylia oraz tymianek, podkreśla delikatny smak dań rybnych, zapewniając im wyjątkowe doprawienie.
idealny smak i aromat
100% naturalnych składników
Knorr
Marka | Knorr |
Nazwa funkcjonalna Przyprawa
Wariant do ryb
Ryby w papilotach Składniki: - 700 g filetów białej ryby - 100 g pomidorów malinowych - ½ cukinii - 3 ząbki czosnku - 3 łyżki Przyprawy do ryb Knorr - 100 g masła Sposób przygotowania: 1. Filety z ryby oprósz obficie Przyprawą do ryb Knorr. 2. Ułóż je na pergaminie. Do ryby dołóż przekrojone na pół pomidorki, plastry cukinii, czosnku i kawałek masła. 3. Całość zroluj i zwiń końce pergaminu z obu stron, formując kształt cukierka. 4. Papiloty ułóż na blaszce i piecz 20 minut w piekarniku nagrzanym do 190°C.