PRIPRAVKA
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Najniższa cena: 2,79 zł
5% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Smak świeżej ryby powinien być wiodący, dlatego ważny jest staranny dobór przypraw. Połączenie soku z cytryny, nuty pikantnego pieprzu cayenne i niezwykle aromatycznego tymianku nada rybnym daniom charakteru oraz pogłębi ich smak. Przyprawa Knorr nie zawiera dodatku soli, a skomponowana jest jedynie z naturalnych składników.
Przyprawa pasuje do dań z dodatkiem ryby, na przykład pstrąga z rusztu.
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Najniższa cena: 2,79 zł
5% taniej
Przyprawa do ryb ze skórką cytrynową i bazylią (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 5,99 zł
38% taniej
Przyprawa do ryb (młynek)
Najniższa cena: 11,79 zł
Przyprawa do ryb i owoców morza
Przyprawa do ryb
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Spaghetti Napoli
Spaghetti Bolognese
Sos sałatkowy grecki
Soczyste kotlety mielone
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Ser w ziołach
Rosół z kury (6 kostek)
Sos sałatkowy francuski
Spaghetti Carbonara
Mieszanka do potraw chińskich
Francuska zupa cebulowa z prażoną cebulką
Pomidorowe łagodne
Pomidorowa z makaronem
Sos do spaghetti bolognese
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Podstawowy sposób użycia Dodaj 4 g Przyprawy do Ryby - to jest jedną płaską łyżeczkę przyprawy na każde 750 g przygotowywanej ryby.
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Bogata mieszanka wysokiej jakości warzyw, ziół i przypraw Bez dodatku soli. Prosty sposób, by wzbogacić smak Twoich dań i lepiej kontrolować dzienne spożycie soli. Ty decydujesz, czy w ogóle dodajesz sól do dania, a jeśli tak - to w jakiej ilości!
bez dodatku soli - naturalnie smaczne
100% naturalnych składników
bez dodatku soli i cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Green Dot
Knorr
Marka | Knorr |
Nazwa funkcjonalna Przyprawa
Wariant do ryb
Pstrąg z rusztu Składniki: - 4 pstrągi - 1 opakowanie przyprawy do ryb Knorr bez dodatku soli - 2 cebule - 2 ząbki czosnku - 4 gałązki rozmarynu - ½ cytryny - 100 g masła Sposób przygotowania: 1. Pokrój cebule w półplastry a cytrynę w plastry 2. Oczyszczone, osuszone ryby oprósz obficie z zewnątrz i wewnątrz przyprawą do ryby Knorr. Jeśli uznasz za konieczne dopraw solą według uznania, sam(a) decydując o ilości soli w daniu. 3. Do środka każdej z ryb włóż półplastry cebuli, plastry cytryny, gałązkę rozmarynu oraz łyżkę masła. Ryby zawiń w folie aluminiową. 4. Piecz na grillu lub w nagrzanym do 180°C piekarniku przez około 30 minut obracając ryby co jakiś czas. Wskazówka: Rybę podawaj z warzywami na ryżu lub z ziemniakami.