Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czerwona pasta curry marki Kanokwan powstaje z oryginalnych tajskich ziół i świeżej czerwonej papryki chili. Nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów. Stanowi bazę bardzo popularnego, aromatycznego dania. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa (np. marchewkę, paprykę, cukinię) oraz mięso, najczęściej wieprzowinę lub drób. Saszetka wystarcza do przygotowania dania dla od 2 do 10 osób – w zależności od preferowanego stopnia ostrości. Dania curry mają swoje korzenie w Azji, ale są znane i cenione na całym świecie. To synonim egzotyki i doskonałej kuchni. Są bardzo łatwe w przygotowaniu.
trawa cytrynowa
czosnek
galangal
szalotka
sól
papryka chili czerwona 9%
skórka limonki kaffir
kumin mielony
Wymiar liczbowy 113
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Słoik |
Waga brutto 224
g
angielski
polski
By przygotować curry dla 2 - 4 osób w 10 minut, do pasty dodaj mleczko kokosowe, warzywa / mięso i smakuj Tajlandii.
Przechowywać w warunkach otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
House of Asia
Marka | House of Asia |
Czerwone curry to doskonała kompozycja ostrych tajskich przypraw, zawdzięczająca swój kolor czerwonemu chili.
Więcej inspiracji www.houseofasia.pl
Wyprodukowano w Tajlandii.