SCHAR
Pausa ciok - torcik kakaowy bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Miękka, bezglutenowa i wegańska drożdżówka, której smak przywoła wspomnienia pysznej, polskiej chałki. Idealna na wyjazdy, do szkoły jak i do pracy. Najlepiej smakuje posmarowana masłem albo ze słodkimi dodatkami.
Zakwas jaglany (mąka jaglana, woda), woda, skrobie (kukurydziana, kukurydziana modyfikowana), margaryna roślinna (tłuszcze roślinne: palmowy, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy; woda, emulgatory (estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny ze słonecznika), kwas (kwas cytrynowy), aromaty, barwnik (karoteny)), inulina, drożdże, cukier, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), mąka ryżowa, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny ze słonecznika), sól, białko z ziemniaka, aromaty naturalne, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
Pausa ciok - torcik kakaowy bezglutenowy
Gofry bezglutenowe
Muffin choco - babeczka czekoladowa bezglutenowa
Babeczki morelowe bezglutenowe
Pierniczki bezglutenowe
Kokosanki z siemieniem lnianym
Produkt do bezpośredniego spożycia. Przechowywać w temperaturze 14 - 21 °C, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów