Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny chrupiący rogalik „croissant” z dodatkiem masła, zrobiony z ciasta francuskiego. Doskonale smakuje serwowany zarówno na ciepło jak i na zimno.
Mąka PSZENNA, woda, margaryna (tłuszcz palmowy, olej słonecznikowy, woda, MASŁO (MLEKO) (10%), emulgator E471, sól jodowana, regulator kwasowości: E330, aromat, barwnik: E160a), cukier, drożdże, masa JAJOWA (JAJA, przeciwutleniacze: E325, E326), gluten PSZENNY, emulgator: E472e, środek do przetwarzania mąki: E300.
Obecne/‐a/‐y w produkcie Jaja i produkty pochodne Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Możliwe zanieczyszczenia krzyżowe Soja i produkty pochodne Nasiona sezamu i produkty pochodne Łubin i produkty pochodne
Rozmrażanie Czas 30 ‐ 40 min Temperatura pokojowa
Wypiek czas 9 ‐ 11 min temperatura wypieku 190 °C najpierw Rozgrzać piec 210 °C