CUKIERNIA OLSZA
Makowiec Babci Hani
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjna szarlotka z dużymi kawałkami jabłek na kruchym spodzie pokryta kruszonką i posypana cukrem pudrem.
Mrożony.
Jabłka (55%); mąka PSZENNA; margaryna [tłuszcz roślinny(palmowy),olej roślinny(rzepakowy),woda, emulgatory (E471 i E322 ze słonecznika), sól, substancja konserwująca (E200), regulator kwasowości(E330), aromat masła, barwnik (E160a)]; cukier; skrobia PSZENNA; skrobia modyfikowana; pasteryzowana masa JAJOWA; SERWATKA w proszku; skrobia ziemniaczana; glukoza; substancje spulchniające: E450, E500; cynamon; LAKTOZA; aromaty; tłuszcz palmowy; barwnik: E160a; olej rzepakowy; substancja zagęszczająca: E415; regulator kwasowości: E330; stabilizator: E327; przeciwutleniacz: E300
Alergeny obecne w produkcie: gluten pszenny, mleko, jaja.
Alergeny obecne na zakładzie: orzechy i orzeszki ziemne, soja, sezam.
Makowiec Babci Hani
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Makowiec
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Szarlotka Babci Hani
Ciasto marchewkowe
Słony karmel z orzechami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Sernik
Ciasto Orzechowiec
Babka cytrynowa
Sernik firmowy
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Mini sernik
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Keks
Rolada truskawkowa
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Domowa tarta cytrynowa
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Po przygotowaniu, produkt jest mrożony i przechowywany w temperaturze od -18°C do -20°C.
Produkt gotowy do spożycia, po rozmrożeniu, bez dodatkowej obróbki. Rozmrażać w warunkach chłodniczych.
Warunki mroźnicze, temperatura od -20°C do -18°C
Warunki chłodnicze, temperatura od +1 °C do +5°C