Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona. Batony w jelitach naturalnych wieprzowych Ø 32/34, odkręcane w długości około 13 cm. Waga 0,145 kg. Konsystencja dość ścisła, jelito ściśle przylega do masy mięsnej. Batony barwy ciemno brązowej, powierzchnia równomiernie pomarszczona. Barwa mięsa na przekroju różowoczerwona do ciemnoczerwonej, tłuszczu biała do kremowej. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa wędzonego, parzonego, wyczuwalne przyprawy umiarkowanie słona, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
KIEŁBASA MYŚLIWSKA STAROPOLSKA
KIEŁBASA WIEPRZOWA ŚREDNIO ROZDROBNIONA WĘDZONA, PIECZONA, SUSZONA W NATURALNYM JELICIE WIEPRZOWYM
Ze 155 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g wyrobu.
Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawy (pieprz czarny, jałowiec, czosnek), ocet
spirytusowy, cukier, olej rzepakowy, substancja konserwująca - azotyn sodu.
Produkt może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SELER,
SOJĘ, ZBOŻA (PSZENICA, ŻYTO) zawierające GLUTEN.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze: od + 2°C do + 18°C. Po rozpakowaniu lub rozhermetyzowaniu spożyć w ciągu 48 godz, lecz nie później niż termin przydatności do spożycia.
Biały nalot, który może powstać na powierzchni wyrobu jest skutkiem naturalnych procesów
zachodzących podczas przechowywania