Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa wyprodukowana z mięsa wieprzowego z szynki, homogenizowana, wędzona, parzona. Baton w osłonkach naturalnych – jelitach wieprzowych, odkręcana w odcinki o długości ok 15-16 cm, Ø 36-40 mm. Konsystencja dość ścisła, nierozpadająca się. Barwa na powierzchni - od słomkowej do jasnobrązowej, na przekroju – różowa. Dopuszcza się małe otworki powietrza bez zmiany barwy. Smak charakterystyczny dla wyrobu peklowanego, parzonego, wędzonego. Umiarkowanie słona, wyczuwalne przyprawy.
SERDELOWA WIEPRZOWA Z SZYNKI
KIEŁBASA WIEPRZOWA HOMOGENIZOWANA, WĘDZONA, PARZONA
Składniki: mięso wieprzowe z szynki 90%, koncentrat białka SOJOWEGO, skrobia ziemniaczana, sól,
glukoza, stabilizator - cytryniany sodu, przeciwutleniacz - askorbinian sodu, cukier, przyprawy (w tym pieprz 0,01%,
GORCZYCA, SELER), ekstrakty przypraw, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), hydrolizat
białka kukurydzy, emulgatory: E471, E472c; substancja konserwująca - azotyn sodu. Osłonka jadalna -
jelito wieprzowe
Produkt zawiera: GORCZYCĘ, SELER, SOJĘ; Może zawierać: JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ZBOŻA zawierające GLUTEN.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Po otwarciu lub rozhermetyzowaniu spożyć w ciągu 48 godzin, lecz nie później niż po terminie
przydatności do spożycia.