PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Niska zawartość TŁUSZCZU! Tradycyjne pyzy w wegańskim wydaniu. W składzie: szpinak, brokuły, ziemniaki. Jedyny taki produkt na rynku!
niska zawartość tłuszczu
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Knedle ze śliwką
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Lód w kostkach
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Pizza z pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Pizza Podlasiak z kindziukiem i czubrycą
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Pizza Poznaniok z ziemniakami i czosnkiem
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Frytki proste do piekarnika
Frytki cienkie do piekarnika
Frytki karbowane do piekarnika
Kartofle ze skórką grubo ciosane
Zapiekanka z pieczarkami
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Soczyste wiśnie bez pestek
1. Zamrożone pyzy wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pyzy delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pyzy zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 5-7 minut. 3. Ugotowane pyzy wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem i udekorować szczypiorkiem.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej wyżej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
Sposób przygotowania:
1. Zamrożone pyzy wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pyzy delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna.
2. Od chwili kiedy pyzy zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 5 – 7 minut.
3. Ugotowane pyzy wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem i udekorować szczypiorkiem.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Proste Historie |
Podmarka Vegan
Wstęga Möbiusa
V-Label (European Vegetarian Union)
Proste, że wegańskie Z czym kojarzy Ci się kuchnia wegańska? Bo nam z radością i otwartością na nowe smaki. Z poszukiwaniem rozwiązań. Z kolorami i odwagą. Z dbałością o zdrowie. Z troską o planetę... Doceniamy to i dlatego chcemy, by kojarzyła się także z ulubionymi daniami dostępnymi teraz w nowej, ciekawej, a jednocześnie równie smakowitej wersji. Odpowiedni dla wegan.
Proste Historie - dobre dla planety i dla Ciebie! Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl instagram.com/prostehistorie facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pyzy ze szpinakiem i z brokułami w zielonym sosie i posypką z migdałów 1 op. pyz ze szpinakiem i brokułami 2 łyżki oleju rzepakowego 3 ząbki czosnku 2 dymki 1 łyżeczka curry 400 ml mleka kokosowego 4 łyżki sosu sojowego 1 łyżeczka cukru 200 g liści szpinaku 1 cytryna, natka kolendry 3 łyżki płatków drożdżowych 3 łyżki płatków migdałowych ½ łyżeczki soli - Na patelni rozgrzewamy olej. Wrzucamy czosnek, dymkę i curry. Smażymy 5 minut. - Dodajemy szpinak i po 2 minutach mleko kokosowe, sos sojowy, cukier, skórkę z cytryny. Dusimy 5 minut. Miksujemy na gładko dodając kolendrę. - Przygotowujemy pyzy zgodnie z instrukcją. - W blenderze łączymy płatki migdałowe, drożdżowe i sól. - Pyzy podajemy w gorącym sosie, posypane migdałową kruszonką.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00