PRODUKTY KLASZTORNE
Pierogi z kapustą i grzybami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto: mąka PSZENNA, woda, sól, olej rzepakowy.
Farsz: pieczarki 93%, grzyby leśne 3%, cebula, bułka tarta (mąka PSZENNA, drożdże, sól), sól, olej rzepakowy, przyprawy (zawierają barwnik: ryboflawiny).
Omasta: olej rzepakowy.
Zawartość farszu: 15%.
Obecne w produkcie: gluten
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Kopytka
Kluski śląskie
Sałatka jarzynowa
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kopytka Szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Gołąbki w sosie pomidorowym
Żurek staropolski
Od 0st.C do +6st. C.
KUCHNIA POLKI 62-080 TARNOWO PODGÓRNE UL. SOWIA 16