PRYMAT
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Najniższa cena: 1,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól Perska niebieska, gruboziarnista, kamienna, niejodowana
Wyjątkowy smak i niebieski blask perskiej soli Kotányi to prawdziwa uczta dla koneserów. Początkowo intensywna, z łagodnym posmakiem, wielu wyczuwa w niej delikatną nutę słodyczy lub lekko korzenny smak. Sól niebieska perska, swój kolor zawdzięcza minerałowi o nazwie sylwin. Ten bardzo nietypowy rodzaj soli wydobywa się i sortuje ręcznie w Iranie. Produkcja soli perskiej jest mocno ograniczona, nazywana jest perełką wśród soli co dodatkowo podkreśla jej unikalność. Sól perska doskonale pasuje do grillowanego mięsa, owoców morza, dań z ziemniaków. Oprócz walorów smakowych posiada też dekoracyjne atuty, które warto wyeksponować.
100% naturalny smak!
oryginalna sól z Iranu
wyjątkowy smak i kolor
gruboziarnista
łatwe otwieranie
opakowanie zachowujące aromat
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jajka, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 24
g
Średnia miara (e)
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Najniższa cena: 1,49 zł
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 4,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Czosnek granulowany suszony XXL
Liście laurowe
Przyprawa warzywna do potraw
Spaghetti Napoli
Kolendra (liście)
Przyprawa do karkówki z czosnkiem i kolendrą
Zioła sycylijskie - mieszanka przyprawowa
Pieprz kolorowy ziarnisty
Przyprawa do pizzy
Przyprawa do pomidorów
Kurkuma mielona XXL
Soczystego kurczaka po meksykańsku + WORECZEK DO PIECZENIA
Włoszczyzna ekologiczna (warzywa suszone) BIO
Przyprawa warzywna do potraw (drobno zmielona)
Ziarenka smaku - przyprawa uniwersalna
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Najniższa cena: 3,35 zł
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Najniższa cena: 3,89 zł
Grill do warzyw - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 3,49 zł
33% taniej
Zioła toskańskie
Najniższa cena: 2,69 zł
11% więcej
Przyprawa do żeberek z miodem
Najniższa cena: 1,99 zł
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,25 zł
Grill do owoców morza - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 3,49 zł
33% taniej
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH A-2120 Wolkersdorf, PF 66 Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7 02-366 Warszawa www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Wyjątkowy smak i niebieski blask perskiej soli Kotányi to prawdziwa uczta dla koneserów. Początkowo intensywna, z łagodnym posmakiem, wielu wyczuwa w niej delikatną nutę słodyczy lub lekko korzenny smak. Sól niebieska perska, swój kolor zawdzięcza minerałowi o nazwie sylwin. Ten bardzo nietypowy rodzaj soli wydobywa się i sortuje ręcznie w Iranie. Produkcja soli perskiej jest mocno ograniczona, nazywana jest perełką wśród soli co dodatkowo podkreśla jej unikalność. Sól perska doskonale pasuje do grillowanego mięsa, owoców morza, dań z ziemniaków. Oprócz walorów smakowych posiada też dekoracyjne atuty, które warto wyeksponować.
Kotányi Jakość Premium Jakość poparta doświadczeniem. Tradycja od 1881 roku. Wszystko zaczęło się w 1881 r. od Janosa Kotányi i papryki. Wkrótce dołączyły inne drogocenne przyprawy i zioła z całego świata. Dziś, tak samo jak przed laty, są naszą największą pasją. Wieloletnie doświadczenie pozwala nam wyselekcjonować tylko najlepszej jakości składniki, aby uzyskać niepowtarzalny aromat Kotanyi. 100% naturalnego smaku i bogatego aromatu.
Więcej przepisów na stronie: www.kotanyi.com
Gotowany filet z sandacza w białym winie Porcja dla 4 osób: 600 g filetu z sandacza, 1 marchewka, 1 żółty burak, 1 korzeń pietruszki, 1 cebula, sok z cytryny, kilka ziaren pieprzu czarnego Kotányi, 2 liście laurowe KOTÀNYI, 250 ml białego wina, 250 ml wody, 1 łyżeczka soli perskiej Kotányi, świeża pietruszka do dekoracji. Filety z sandacza podziel na 4 porcje. Pokrój warzywa korzeniowe i cebulę na duże plasterki. Gotuj warzywa wraz z resztą składników w wysokiej patelni, na wolnym ogniu przez około 5-6 minut. Włóż filety rybne do bulionu i gotuj na delikatnym ogniu przez kolejne 3-4 minuty. Wskazówka: Na przystawkę podaj gotowane, solone ziemniaki.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00