MIYATA
Pasta wasabi
Najniższa cena: 7,35 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku.
Pasta wasabi
Najniższa cena: 7,35 zł
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta miodowo-czosnkowa
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Pasta Harissa
Pasta Pad Thai
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Kimchi (ostra)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A 05-152 Czosnów
Uwaga! W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym tlen. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia! Chronić przed dziećmi.
Sempio
| Marka | Sempio |
Sposób użycia: Przygotuj 600 g mięsa wieprzowego (np. boczku), 1 cebulę, ¼ zielonej cebuli, 2 łyżki pasty Gochujang, 2 łyżki wina, 2 łyżki mielonego czosnku, 1 łyżkę chili w proszku. Mięso pokrój na małe kawałki, cebulę pokrój cienko. Mięso wymieszaj z pozostałymi składnikami (poza cebulą) i odstaw do lodówki na 30 minut. Zamarynowane mięso i cebulę wyłóż na rozgrzaną patelnię, podsmażaj przez 5 minut. Dodaj zieloną cebulę, duś aż mięso będzie gotowe.
Wyprodukowano w Korei Południowej. Kraj pochodzenia ostrej papryki: Chiny
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów