HOUSE OF ASIA
Makaron Soba
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chow Mein to chiński makaron w postaci płaskich nitek. Rodzaj pszenno-gryczany charakteryzuje się wyjątkowym, delikatnie orzechowym smakiem. Makaron jest bardzo prosty w użyciu: gotowy w 4 minuty. Jest sycący, smaczny i będzie stanowił doskonałą bazę dla wielu potraw.
kuchnia chińska
Makaron Soba
Makaron z maką gryczaną Soba
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,35 zł
Warzywa do woka
Najniższa cena: 7,79 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
21% taniej
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 6,15 zł
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Kimchi (lekko ostre)
Najniższa cena: 12,79 zł
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Pasta z imbiru
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Włóż makaron do wrzącej wody. Gotuj przez 4 minuty, do momentu, aż makaron wypłynie na wierzch. Odcedź i przepłucz w zimnej wodzie.
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 4 tygodni.
4
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
House of Asia
Marka | House of Asia |
Makaron Chow Mein pszenno-gryczany - ma wyjątkowy, delikatnie orzechowy smak - idealny do sałatek, zup i dań typu stir-fry
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Makaron Chow Mein pszenno-gryczany z warzywami Składniki: - 1/2 opakowania makaronu Chow Mein pszenno-gryczanego - 100 ml sosu Teriyaki - 2 łyżeczki pasty z czosnku (lub 2-3 ząbki czosnku drobno posiekanego) - 50 g fasoli szparagowej pokrojonej w 3 cm słupki - 50 g marchewki pokrojonej w cienkie słupki - 50 g kalafiora pokrojonego w drobne różyczki: - 1 mała cebula pokrojona w kostkę - 3 łyżki oleju Sposób przygotowania: 1. Ugotuj makaron według instrukcji na opakowaniu. 2. Warzywa gotuj w osolonej wodzie przez około 2 minuty Przelej je zimną wodą. 3. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż warzywa przez 2-3 minuty. Następnie dodaj makaron i dokładnie wymieszaj z sosem Teriyaki. Tip: Gotowe danie posyp sezamem i posiekanym szczypiorkiem.
Wyprodukowano w Chinach.