Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pstrąg wędzony Almar to smaczne rybne filety. Mięso pstrąga stanowi dobre źródło witamin oraz składników mineralnych – ryba jest ceniona ze względu na swoje właściwości prozdrowotne. Zawiera witaminy A, D i K oraz kwasy tłuszczowe omega-3, które wywierają korzystny wpływ na układ nerwowy.
Mięso pstrąga cechuje się soczystością – to ryba o smacznym i chudym mięsie. Pstrąg wędzony dobrze smakuje z dodatkiem cytryny. Jest odpowiedni do sałatek i past.
Pstrąg wędzony w roli głównej – pomysły na dania:
wędzony tradycyjnie na gorąco
ryby świata
pstrąg tęczowy (Oncorhynchus mykiss)
sól
Wymiar liczbowy 125
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Turcja |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 144
g
polski
Temperatura przechowywania od +0°C do +6°C Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godz. Produkt rozmrożony, ponownie nie zamrażać.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Dopuszcza się obecność pojedynczych ości w filecie.
Almar
Marka | Almar |
Wyprodukowano w Turcji. Wyhodowano w: Turcja