HOUSE OF ASIA
Pasta miso jasna
Najniższa cena: 6,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta Katsu Curry, to aromatyczna pasta z unikatową kompozycją przypraw o bardzo kremowej konsystencji. Oparta jest wyłącznie na naturalnych składnikach. Pasta jest składnikiem niezbędnym do przygotowania sosu do tradycyjnych drobiowych kotletów w panierce, podawanych z ryżem, czyli japońskiego dania Katsu Curry.
kuchnia japońska
aromatyczna
Pasta miso jasna
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta tajska
Najniższa cena: 5,99 zł
Pasta miso ciemna
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta z pieczonego bakłażana
Najniższa cena: 6,79 zł
Guacamole
Makaron pszenny Udon (świeży)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 7,49 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,19 zł
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Biały sezam
Najniższa cena: 3,99 zł
15% więcej
Makaron Ramen
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Soba
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Pasta Pad Thai
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Aromatyczna pasta z unikatową kompozycją przypraw, o bardzo kremowej konsystencji. Niezbędna do przygotowania sosu do tradycyjnych drobiowych kotletów w panierce podawanych z ryżem, czyli dania Katsu Curry.
Katsu curry z ryżem 15 min. Składniki - 50 g pasty Katsu curry - 200 g mięsa z kurczaka - 100 g panierki panko - 1 jajko - Sól, płatki chili do smaku - 100 ml oleju - 50 ml wody - 1 szalotka - 1 marchew - 100 g ryżu jaśminowego Przygotowanie 1. Ugotuj ryż. 2. Mięso z kurczaka pokrój na kawałki, posól i posyp płatkami chili. Opanieruj w rozmąconym jajku i w panko. Smaż na głębokim tłuszczu na złoty kolor. 3. Na patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju i podsmaż pokrojoną szalotkę i marchew. Dodaj pastę Katsu curry oraz wodę. Wymieszaj. 4. Kurczaka podawaj z sosem Katsu curry oraz ryżem.
Wyprodukowano w Tajlandii.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00