YSI DE BOUQUET
Guacamole
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta Katsu Curry, to aromatyczna pasta z unikatową kompozycją przypraw o bardzo kremowej konsystencji. Oparta jest wyłącznie na naturalnych składnikach. Pasta jest składnikiem niezbędnym do przygotowania sosu do tradycyjnych drobiowych kotletów w panierce, podawanych z ryżem, czyli japońskiego dania Katsu Curry.
kuchnia japońska
aromatyczna
Guacamole
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta z pieczonego bakłażana
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,35 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
21% taniej
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 5,79 zł
Warzywa do woka
Najniższa cena: 7,79 zł
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 6,15 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Makaron Ramen
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Aromatyczna pasta z unikatową kompozycją przypraw, o bardzo kremowej konsystencji. Niezbędna do przygotowania sosu do tradycyjnych drobiowych kotletów w panierce podawanych z ryżem, czyli dania Katsu Curry.
Katsu curry z ryżem 15 min. Składniki - 50 g pasty Katsu curry - 200 g mięsa z kurczaka - 100 g panierki panko - 1 jajko - Sól, płatki chili do smaku - 100 ml oleju - 50 ml wody - 1 szalotka - 1 marchew - 100 g ryżu jaśminowego Przygotowanie 1. Ugotuj ryż. 2. Mięso z kurczaka pokrój na kawałki, posól i posyp płatkami chili. Opanieruj w rozmąconym jajku i w panko. Smaż na głębokim tłuszczu na złoty kolor. 3. Na patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju i podsmaż pokrojoną szalotkę i marchew. Dodaj pastę Katsu curry oraz wodę. Wymieszaj. 4. Kurczaka podawaj z sosem Katsu curry oraz ryżem.
Wyprodukowano w Tajlandii.