GRZYBKI
Chleb rustykalny mazowiecki
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pszenny od zawsze jest idealnym pieczywem zarówno do kanapek jak też uzupełnieniem codziennych posiłków. Dzięki wypiekowi na kamieniu ma idealnie chrupiącą skórkę i delikatny miękisz, a dodatek zakwasów pszennego i żytniego sprawia , że długo zachowuje świeżość.
mąka PSZENNA, woda, mąka ŻYTNIA, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO (słód JĘCZMIENNY, woda), drożd że, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
Może zawierać: JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, nasiona SEZAMU, SOJA.
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb grochowski
Chleb Sitkowy
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb orkiszowy
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb Zwykły
Chleb Wiejski
Chleb Słowiański
Chleb alzacki
Chleb jęczmienny
Chleb Włoski z oliwkami
Chleb chłopski
Chlebek ProBody
Chleb na jogurcie
Chleb IG
Focaccia
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb biały pita BIO
Bułka ziemniaczana jasna
Kajzerka
Paluszek śniadaniowy
Croissant
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Podpłomyk z kiełkami żyta
Bagietka
Chleb Słowiański
Bułka śniadaniowa fintes
Bagietka korzenna mała
Trójkąt z jabłkiem
Bułka wrocławska
Chleb Farmera - krojony
Parówka w cieście francuskim
Rogal z kruszonką
Rogal wieloziarnisty
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20° C, do 24 godzin od momentu produkcji
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00