BARILLA Colezzione
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bucatini to makaron typowy dla środkowych Włoch, a zwłaszcza okolic Rzymu. Ten rodzaj pasty to idealna synteza długiego makaronu - ze względu na rozmiar i krótkiego - ze względu na charakterystyczny otwór w środku.
Bucatini to odpowiednia baza dla gęstych, bogatych w składniki sosów.
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron penne rigate pełnoziarniste (pióra nacinane)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron casarecce (skrętki)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 8 min, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla
Marka | Barilla |
Wstęga Möbiusa
Wyjątkowe Kształty na Wyjątkowe Chwile.
www.barilla.com
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów