HOUSE OF ASIA
Pasta Żółte Curry

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz innych, azjatyckich potraw. Dzięki wykorzystaniu mieszanki chili, imbiru, czosnku oraz miso pasta jest bardzo esencjonalna i wydajna.
kuchnia koreańska
Pasta Żółte Curry
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Pad Thai
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 10,79 zł
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Najniższa cena: 16,99 zł
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Najniższa cena: 16,99 zł
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta miodowo-czosnkowa
Pasta Kimchi (ostra)
Pasta Harissa
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron Ramen
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 6,49 zł
35% taniej
Ryż do sushi
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 17,85 zł
Grzyby Mun krojone (suszone)
Pasta Żółte Curry
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Mieszanka chili, miso, czosnku, imbiru i innych przypraw w koreańskim stylu, z którą wykonasz kimchi lub dodasz potrawom pikantnego akcentu. Do dań mięsnych i wegetariańskich.
Indyk w sosie kimchi Składniki - 50 g pasty do Kimchi - 150 g ryżu jaśminowego - 150 g piersi z indyka - 1 cebula - 1 marchewka - 4 cm kapusty pekińskiej - 2 łyżki szczypiorku - 2 łyżki oleju - sól, pieprz Przygotowanie 1. W woku rozgrzej olej i podsmaż pokrojonego indyka. Dopraw do smaku. 2. Dodaj pokrojoną marchew i cebulę. Smaż przez 3-4 min. 3. Dodaj pastę i pokrojoną kapustę pekińską, wymieszaj składniki i podsmaż przez 3-4 min. 4. Podawaj z ryżem i posyp posiekanym szczypiorkiem.