PRYMAT
Papryka słodka mielona XL

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Papryka jest składnikiem dań wielu kuchni, przede wszystkim kuchni meksykańskiej, węgierskiej czy indyjskiej. Jest także niezwykle popularna w naszym kraju. Papryka słodka pozytywnie wpływa na procesy trawienne oraz wzmacnia odporność. Nadaje potrawom wyrazisty smak oraz może nadawać im barwę, na przykład w przypadku różnych sosów oraz różnych potraw, takich jak na przykład zupy. Świetnie smakuje duszona, podawana z mięsem mielonym i ryżem. Oprócz tego nadaje się doskonale do jedzenia na surowo jako składnik sałatek oraz dodatek do kanapek. Papryka słodka to produkt, który pozwoli nadać potrawom niepowtarzalny smak.
gwarancja jakości
Papryka słodka mielona XL
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka słodka mielona
Papryka słodka mielona
Papryka wędzona słodka mielona
Papryka słodka mielona
Papryka czerwona mielona BIO
Papryka wędzona słodka BIO
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 8,79 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,85 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Przyprawa do szarlotki
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Podróżując po Węgrzech i smakując regionalnych dań, trudno było zjeść posiłek nieprzyprawiony choćby szczyptą papryki. I dobrze, bo z jej dodatkiem potrawy smakują wyśmienicie. W Hiszpanii z pimiento, odmiany papryki rocznej, powstaje po wysuszeniu z zmieleniu przyprawa pimentón, która miewa smak od słodkiego po ostry i jest używana niemal na całym świecie. Maczałem w niej kulki fufu, które podano w zawiesistym sosie z mielonej papryki, chili i oberżyny. Czy wiesz że... paprykę dodaje się do gorących dań po zdjęciu garnka z ognia; wrzucona do wrzącego tłuszczu nabiera nieprzyjemnie gorzkiego smaku?
Zapakowano w Polsce