KOTANYI
Przyprawa do karkówki
Najniższa cena: 2,29 zł
6% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
unikalna kompozycja smaków
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Przyprawa do karkówki
Najniższa cena: 2,29 zł
6% taniej
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 5,99 zł
50% taniej
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do wołowiny
Tymianek suszony XXL
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Flaki Przygotowanie 15 min, gotowanie 3,5 godz., porcje 4 Składniki: 250 g Szpondra wołowego ½ Pęczka włoszczyzny 1 Mała cebula 2-3 Liście laurowe Kamis 3 Ziarna ziela angielskiego Kamis 500 g Pokrojonych obgotowanych flaków 1 Opakowanie przyprawy do flaków Kamis 2 Łyżki masła ½/2 Łyżki mąki pszennej 1 Szponder, włoszczyznę i opaloną cebulę zalej 2,5 l wody. 2 Dodaj liście laurowe, ziele angielskie. gotuj na wolnym ogniu przez ok. 2 godziny. 3 Do przecedzonego wywaru dodaj flaki, gotuj ok. 1 godziny. 4 Dodaj przyprawę, startą na tarce wcześniej ugotowaną włoszczyznę i gotuj jeszcze ok. 30 min. 5 Na patelni rozpuść masło, dodaj mąkę i zrób jasną zasmażkę. 6 Pod koniec gotowania dodaj zasmażkę. 7 Przed podaniem możesz dodać szczyptę majeranku.