KNORR
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,49 zł
14% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
unikalna kompozycja smaków
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,49 zł
14% taniej
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do mięs (młynek)
Najniższa cena: 11,79 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do wołowiny
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Tymianek suszony XXL
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka przyprawowa Garam Masala
Najniższa cena: 2,79 zł
Marynata staropolska do mięs i drobiu
Najniższa cena: 2,65 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Lubczyk
Najniższa cena: 2,49 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,35 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Flaki Przygotowanie 15 min, gotowanie 3,5 godz., porcje 4 Składniki: 250 g Szpondra wołowego ½ Pęczka włoszczyzny 1 Mała cebula 2-3 Liście laurowe Kamis 3 Ziarna ziela angielskiego Kamis 500 g Pokrojonych obgotowanych flaków 1 Opakowanie przyprawy do flaków Kamis 2 Łyżki masła ½/2 Łyżki mąki pszennej 1 Szponder, włoszczyznę i opaloną cebulę zalej 2,5 l wody. 2 Dodaj liście laurowe, ziele angielskie. gotuj na wolnym ogniu przez ok. 2 godziny. 3 Do przecedzonego wywaru dodaj flaki, gotuj ok. 1 godziny. 4 Dodaj przyprawę, startą na tarce wcześniej ugotowaną włoszczyznę i gotuj jeszcze ok. 30 min. 5 Na patelni rozpuść masło, dodaj mąkę i zrób jasną zasmażkę. 6 Pod koniec gotowania dodaj zasmażkę. 7 Przed podaniem możesz dodać szczyptę majeranku.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00