DELECTA
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
14% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto Krówka Delecta jest wygodnym rozwiązaniem dla wszystkich gospodyń domowych, które jednocześnie chcą zaskoczyć swoich gości, jak i upiec smaczne ciasto w krótkim czasie.
Ciasto Krówka Słodkie Specjały to klasyka wśród ciast, która zdecydowanie przypadną do gustu większości nawet najbardziej wysublimowanym podniebieniom. Smaczne ciasto zawiera w środku masę o krówkowym smaku, który idealnie komponuje się zarówno z ciepła kawą, jak i słodkimi trunkami – idealne na przyjęcia.
Ciasto Delecta jest szybkim rozwiązaniem na smaczne ciasto:
wyjątkowo karmelowy smak
pyszna klasyka
aksamitna i puszysta
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
14% taniej
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Gofry - mieszanka do wypieku
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Najniższa cena: 0,99 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 1,15 zł
26% taniej
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Najniższa cena: 1,75 zł
15% taniej
Dżemix uniwersalny 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,85 zł
13% taniej
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Dżemix uniwersalny 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,85 zł
13% taniej
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru)
Najniższa cena: 1,75 zł
15% taniej
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Żelatyna spożywcza
Najniższa cena: 5,99 zł
33% taniej
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Najniższa cena: 8,99 zł
Budyń o smaku krówki (bez cukru)
Najniższa cena: 1,75 zł
15% taniej
Galaretka Zozole o smaku poziomki
Najniższa cena: 1,75 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Najniższa cena: 1,89 zł
21% taniej
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
14% taniej
Galaretka mleczna o smaku gruszki
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz góra kartonika. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o., ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Czasami chcemy coś wyznać drugiej osobie, a nie bardzo wiemy jak to zrobić, żeby wyszło lekko, naturalnie i... od serca ;) Na szczęście jest na to prosty przepis: wystarczy emocje wyrazić... na słodko!
Wypróbuj Delecta Karpatka z nutą wanilii
Więcej inspiracji szukaj na Delektujemy.pl Dobra strona wypieków Opakowanie nie zawiera dodatków do dekoracji.
Przygotuj: Do kremu: 450 ml mleka, 75 g masła lub margaryny Do ciasta: 3 jaja, 50 ml wody (ok. 5 łyżek) Do ponczu: 125 ml wrzącej wody (1/2 szklanki), 1 saszetkę kawy zbożowej Anatol lub herbaty Do polewy: 50 g margaryny, 2 łyżki mleka Do dekoracji: 4 łyżki płatków migdałowych lub pokrojonych orzechów Sposób przygotowania: 1. Zawartość torebki z kremem rozmieszaj w 200 ml mleka. 2. Pozostałe mleko zagotuj, wlej rozprowadzony proszek i gotuj na małym ogniu do zgęstnienia ok. 3 min, energicznie rozcierając ewentualne grudki. Wystudź. 3. Zmiksuj ugotowaną zimną masę. Dodawaj porcjami miękki tłuszcz ciągle miksując, do gładkiej konsystencji. 4. Zaparz kawę zbożową Anatol lub herbatę. Ostudź. 5. Nastaw piekarnik na temp. 180°C (bez termoobiegu). 6. W wysokim naczyniu wymieszaj jaja z wodą, wsyp zawartość torebki z ciastem i miksuj przez 4-5 min. 7. Gotową masę przełóż do blachy 25 x 30 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika i piecz przez 25-30 min. 8. Po upieczeniu wystudź ciasto. 9. Upieczony i wystudzony biszkopt przekrój w połowie wysokości. 10. Dolną warstwę biszkoptu nasącz połową ponczu, wyłóż krem, nasącz od środka drugą warstwę biszkoptu i przykryj nią całość. 11. Ciasto udekoruj polewą - rozgrzej margarynę z mlekiem, zestaw z ognia, wsyp zawartość torebki z polewą, wymieszaj i gotuj na małym ogniu przez 3 min ciągle mieszając. 12. Polewę rozprowadź na biszkopcie. Posyp uprażonymi płatkami migdałowymi lub pokrojonymi orzechami. 13. Ciasto wstaw do lodówki na 3 godziny do schłodzenia.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00