Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mix olejów maślany smak marki Rama to połączenie oleju rzepakowego, słonecznikowego i odrobiny Ramy. Nadaje się do używania nawet w bardzo wysokich temperaturach. Poza bezpiecznym smażeniem, nadaje przygotowywanym potrawom rewelacyjnego, maślanego aromatu.
Mix olejów Maślany Smak zawiera cenne dla organizmu kwasy Omega-3 oraz Omega-6. Niepodważalną zaletą tego produktu jest także jego opakowanie. Wygodna, plastikowa butelka z dziubkiem umożliwia proste użytkowanie, bez ryzyka rozlania czy pobrudzenia dłoni.
Mix olejów Maślany Smak Rama - podstawowe informacje:
bez pryskania nawet w wysokiej temperaturze
olej rzepakowy, olej słonecznikowy
zawiera niezbędne kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6
oleje roślinne (rzepakowy (75%), słonecznikowy (5%), całkowicie utwardzony rzepakowy (2%))
woda
sól (1,5%)
serwatka (z MLEKA)
emulgator [lecytyny (w tym SOJOWE)]
substancja konserwująca (sorbinian potasu)
aromaty (w tym MLEKO)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
witaminy A i D
barwnik (karoteny)
Wartość energetyczna | 272 kJ | 3.00% | |
w 100 ml: 2715 kJ / 649 kcal | |||
% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
**1 porcja = 10 ml. Opakowanie zawiera 50 porcji produktu. |
Zawiera niezbędne kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Butelka plastikowa |
Waga brutto 482
ml
Średnia miara (e)
50
Opakowanie zawiera 50 porcji produktu.
polski
Sposób przygotowania: 1. Na rozgrzaną patelnię wlej Ramę „Smaż jak szef kuchni". 2. Gdy znikną bąbelki osiągnąłeś idealną temperaturę do smażenia.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +20°C, a po otwarciu w lodówce
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 20
1 porcja** zawiera: 272 kJ 65 kcal 3%* w 100 ml: 2715 kJ / 649 kcal *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). **1 porcja = 10 ml. Opakowanie zawiera 50 porcji produktu.
Rama
Marka | Rama |
Podmarka Smaż jak szef kuchni
Zainspirowana przez szefów kuchni łączy w sobie dwa wysokiej jakości oleje z odrobiną Ramy. Można ją podgrzewać do wysokich temperatur, aby wydobyć z potraw najlepszy smak - i to bez ryzyka pryskania. Polecana do smażenia chrupiącego i soczystego mięsa, warzyw, ryby, jajek, omletów, placów.