RANA
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Każda epoka ma swój wkład w historię makaronu: w 1987 roku powstała odmiana Castellane, oddająca mistrzowską umiejętność
projektanta makaronu Carlo Moro z Parmy. Inspiracją dla tej oryginalnej i innowacyjnej formy makaronu był kształt spódnic średniowiecznych dam dworu (od włoskiego "Castello" - zamek). Ze względu na dużą powierzchnię wchłaniania i wytworny kształt, Castellane są odpowiednie do bogatych sosów warzywnych lub serowych. Mogą być także idealnym rozwiązaniem do zapiekania z kremowym sosem beszamelowym.
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 9,99 zł
Gnocchi ziemniaczane
Najniższa cena: 7,75 zł
16% taniej
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Najniższa cena: 11,99 zł
Ravioli z pomidorami i mozzarellą
Najniższa cena: 13,75 zł
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 5,95 zł
25% taniej
Ravioli 4 sery
Najniższa cena: 13,75 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,49 zł
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Najniższa cena: 14,99 zł
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Najniższa cena: 14,99 zł
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Najniższa cena: 11,79 zł
8% więcej
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Najniższa cena: 11,79 zł
8% więcej
Tortelloni z grzybami (świeże)
Najniższa cena: 11,79 zł
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron Mezzi Rigatoni (Pasta di Gragnano I.G.P.)
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,99 zł
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Najniższa cena: 11,79 zł
8% więcej
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron Rakiettoni (paletki)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Makaron fusilli (świderki)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Tortellini z szynką
Tortellini z pomidorami i serem
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron dla dzieci Ditalini (z dodatkiem pomidorów i szpinaku) BIO
Makaron Orecchiette
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron gnocchi
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 9 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Società per Azioni Via Mantova 166, Parma Włochy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, Parma Włochy
Barilla
Marka | Barilla |
Podmarka Collezione
Green Dot
Każda epoka ma swój wkład w historię makaronu: w 1987 roku powstała odmiana Castellane, oddająca mistrzowską umiejętność projektanta makaronu Carlo Moro z Parmy. Inspiracją dla tej oryginalnej i innowacyjnej formy makaronu był kształt spódnic średniowiecznych dam dworu (od włoskiego "Castello" - zamek). Ze względu na dużą powierzchnię wchłaniania i wytworny kształt, Castellane są odpowiednie do bogatych sosów warzywnych lub serowych. Mogą być także idealnym rozwiązaniem do zapiekania z kremowym sosem beszamelowym.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Nazwa funkcjonalnaMakaron
WariantCastellane