DR. OETKER
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Aromatyczne pomarańcze z kontrolowanych upraw, dojrzewające w pełnym słońcu włoskich gajów cytrusowych, gwarantują niepowtarzalny bukiet smaków i zapachów - wprost Ze świata natury.
z pomarańczy z Włoch
cukier
11 % skórka pomarańczowa
naturalny aromat pomarańczowy
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Wymiar liczbowy 15
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 16
g
Wymagana wysokość na półce159
Wymagana szerokość na półce99
Wymagana głębokość na półce4
Wysokość159
Szerokość99
Głębokość4
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,85 zł
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,49 zł
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Najniższa cena: 3,89 zł
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,79 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,49 zł
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,89 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,85 zł
Kwas cytrynowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Najniższa cena: 2,29 zł
Soda oczyszczona
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Kisiel o smaku poziomkowym
Kisiel o smaku truskawka-kiwi
Kisiel o smaku malina-żurawina
Kisiel o smaku mango-ananas
Kisiel o smaku malinowym
Kisiel o smaku owoców leśnych z kawałkami owoców
Kisiel o smaku truskawkowym
Kisiel o smaku żurawinowym
Doskonały do ciast, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Podmarka Ze świata natury
Aromatyczne pomarańcze, dojrzewające w pełnym słońcu włoskich gajów cytrusowych, gwarantują niepowtarzalny bukiet smaków i zapachów - wprost Ze świata natury.
Przepis na Pomarańczowe brownie Dodaj: 200 g gorzkiej czekolady, 200 g masła, 50 g kakao, 150 g mąki pszennej, 1 łyżeczkę Proszku do pieczenia Dr. Oetkera, 350 g cukru, 1 opak. Cukru ze skórką pomarańczową Dr. Oetkera, 4 jajka. Sposób przygotowania: 1. Formę 24x28 cm wyłóż papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180°C. 2. Czekoladę pokrusz do miski (metalowej, szklanej) ustawionej na garnku z gotującą się wodą i dodaj masło. Cały czas mieszaj aż do całkowitego rozpuszczenia. Odstaw do przestygnięcia. 3. Do osobnej miski wsyp kakao i mąkę, dodaj proszek do pieczenia, cukier oraz Cukier ze skórką pomarańczową. Dokładnie wymieszaj i połącz z rozpuszczoną czekoladą oraz masłem. Następnie wbij jajka i miksuj aż do uzyskania gładkiej konsystencji. 4. Czekoladową masę przelej do formy i wstaw do piekarnika na 25 minut. Po upieczeniu przestudź.
Nazwa funkcjonalnaCukier
Wariantze skórką pomarańczową
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00