Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Castello White z Chilli to połączenie łagodnego i maślanego Castello White z pikantnymi płatkami czerwonego chili. Papryczki Jalapeno pochodzą ze starannie wyselekcjonowanych upraw w glebie gliniastej gdzie nasłonecznienie osiąga minimum 6 godzin dziennie. Aby osiągnąć niepowtarzalną kremowość ser wyrabiany jest ręcznie tradycyjnymi motadami produkcji. Aby natomiast uzyskać charakterystyczny pikantny posmak, w trakcie produkcji do jeszcze nie zwartego w swojej formie sera starannie dodaje się płatki czerowonego Jalapeno.
Tak zbalansowany smak kremowego white i pikantnej papryczki można łączyć z owocami (Figi, Śliwki, Morele), orzechami (Pini, Migdały), słodkimi dodatkami (Miód), czy słodkimi napojami (gorąca czekolada). Polecamy również w potrawach na ciepło np. pieczone brioche. Ser wspaniale komponuje się ze słodkim białym winem.
Zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy sera pleśniowego.
mleko pasteryzowane
śmietanka (z mleka)
sól
papryczka Jalapeño (0,85%)
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koaguluj ący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Mleko | Zawiera |
150
g
Waga brutto166
Wymiar liczbowy150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Typ | Karton |
Kraj pochodzenia | Dania |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
duński
holenderski
fiński
norweski
polski
szwedzki
Wymagana wysokość na półce57
Wymagana szerokość na półce116
Wymagana głębokość na półce37
Wysokość57
Szerokość116
Głębokość37
Typ | Schładzać |
Min. temp. °C2
Maks. temp. °C8
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Castello
Marka | Castello |
Nazwa funkcjonalnaSer pleśniowy
WariantWhite with Red Chili
Wyprodukowano w Danii.
Green Dot
Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
www.castellocheese.com
www.castellocheese.com
Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa